en | gr
en | gr

Super Καλοκαιρινός Διαγωνισμός

Διακοπές με …ένα κλικ!

Ο διαγωνισμός μας έληξε. Η νικήτρια που κερδίζει το 3ήμερο στην Ιθάκη είναι η Ελένη Μπίντα!
Θερμά συγχαρητήρια και καλή διαμονή από όλους εμάς!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και αναμείνετε σύντομα το νέο μας φθινοπωρινό διαγωνισμό…

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ή εγγραφείτε στο newsletter μας έως τις 25/08/2014 και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός/ή που θα απολαύσει 2 διανυκτερεύσεις στο Irianna Village Inn, στα Πηλικάτα της Ιθάκης από 01/09/2014 έως 15/09/2014.

LIKE ΣΤΟ FACEBOOK
 

 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

 
Ο διαγωνισμός μας προβάλλεται επίσης από τα site SaveAndWin.gr και kerdise-to.gr.
 

Όροι Διαγωνισμού

Το ηλεκτρονικό τουριστικό γραφείο trip.gr με έδρα την Πάτρα διεξάγει διαγωνισμό, ο οποίος θα υλοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας www.trip.gr υπό τους κάτωθι όρους.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί από 23/07/2014 έως 25/08/2014.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει κάθε ενδιαφερόμενος άνω των 18 ετών αποδέχοντας  ανεπιφύλακτα τους υπάρχοντες όρους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Trip.gr καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς  ‘Α βαθμού.

Η διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό είναι η εξής: Οποιοσδήποτε χρήστης του facebook θέλει να λάβει μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνει like στην σελίδα εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται. Για τους μη χρήστες του facebook, η συμμετοχή στο διαγωνισμό εξασφαλίζεται με την εγγραφή τους στο Newsletter του trip.gr εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρεται.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης του facebook έχει θέσει περιορισμούς στις ρυθμίσεις του λογαριασμού του ωστε να μη φαίνονται τα likes που κάνει σε facebook σελίδες, το trip.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό καθώς δεν θα είναι ορατός ο λογαριασμός από τον οποίο έχει γίνει το like.

Μετά την λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με όλους τους συμμετέχοντες και ο νικητής και οι επιλαχόντες θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας και στο Facebook στις 26/8/2014.

Δώρο του διαγωνισμού είναι 2 διανυκτερεύσεις στο Irianna Village Inn στην Ιθάκη για την περίοδο του Σεπτεμβρίου από 01/09/2014 έως 15/09/2014.

Το δώρο δεν περιλαμβάνει τα έξοδα μεταφοράς.

Ο νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του επάθλου να υπογράφει σχετική δήλωση αποδοχής αυτού, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την ταυτότητα ή το διαβατήριό του.

Οποιοσδήποτε από τους νικητές (Νικητής και Επιλαχόντες) σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της παραλαβής του επάθλου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:

  • σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν υπογράψει, τη σχετική δήλωση αξιοποίησης/παραλαβής του δώρου.
  • σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.
  • σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση/παραλαβή του δώρου αποβεί άκαρπη.
  •  σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ή παρουσιασθεί καθυστερημένα στην αξιοποίηση/παραλαβή του δώρου.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής ενός νικητή το δικαίωμά του στο δώρο το αποκτά ο αμέσως επόμενος επιλαχόντας.

Το τrip.gr και οι λοιπές συνεργαζόμενες εταιρίες ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους νικητές. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία απονομής του Δώρου εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την απονομή ή την εκμετάλλευση/χρήση του Δώρου ή άλλες επιπτώσεις που έχει στον Νικητή η χρήση του Δώρου. Επίσης, το τrip.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν δύναται να τηρήσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το παρόν για λόγους ανωτέρας βίας.

Μετά την εκπνοή της διάρκειας κάθε Διαγωνισμού και της παράδοσης του επάθλου κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του τrip.gr παύει να υφίσταται. Τόσο το τrip.gr όσο και οι λοιπές συνεργαζόμενες εταιρίες δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων.

Το τrip.gr διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στο δικτυακό τόπο, σε οποιοδήπoτε έντυπο της καθώς και να προβεί σε διαφημιστική προβολή κάθε σχετικού γεγονότος. Ο νικητής με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Το τrip.gr διατηρεί το δικαίωμα επίσης στο να αποστέλνει νέα, προσφορές και μετά το πέρας του διαγωνισμού στα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση, e-mail, facebook accounts) όσων έχουνε λάβει μέρος στον εκάστοτε διαγωνισμό.

Οποιαδήποτε τροποποίηση των παρόντων όρων του διαγωνισμού θα αναρτάται στην σελιδα του διαγωνισμού.

Ο παραπάνω διαγωνισμός σε καμία περίπτωση, δεν υποστηρίζεται, προωθείτε ή συνδέται με την Εταιρεία Facebook.

Οι παρόντες όροι και οι κάθε είδους συμβατικές και εξωσυμβατικές σχέσεις που προκύπτουν κατ’ εφαρμογή τους διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Πάτρας.

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.