en | gr
en | gr

Χριστουγεννιάτικη αγορά Βερολίνου

5 μέρες Βερολίνο – Aνάκτορα Πότσδαμ – Δρέσδη σε κεντρικά ξενοδοχεία BERLIN BERLIN 4* ή INTERCONTINENTAL 5* με πρωινό.

βερολινο

Πρόγραμμα 

Ημέρα 1

Αθήνα – Βερολίνο, ξενάγηση πόλεως, μουσείο Περγάμου

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την AEGEAN για το Βερολίνο. Με την άφιξη,ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. θα δούμε την Πύλη του Βραδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (Βουλή), το χρυσό άγαλμα της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώτο διαχωριστικό τείχος, την Όπερα και θα καταλήξουμε στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον Μουσείο Περγάμου με μία από τις πιο μεγάλες συλλογές Ελληνικών Αρχαιοτήτων ( μεγάλο μέρος του είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης ). Μεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελές & κεντρικό ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL BERLIN 5* Deluxe δίπλα στο Ζωολογικό κήπο, (www.intercontinental.com) ή στο εξίσου κεντρικό BERLIN BERLIN 4* (www.hotel-berlin.de).

Ημέρα 2

Βερολίνο – Aνάκτορα Πότσδαμ

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό Πότσδαμ, όπου δεσπόζουν τα βασιλικά ανάκτορα του Φρειδερίκου Β’. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους βρίσκονται τα ανάκτορα που σκοπός τους ήταν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Μετά την ξενάγηση, επιστροφή στο Βερολίνο κα χρόνος ελεύθερος. Επισκεφθείτε την καρδιά του νέου Βερολίνου την Potsdamer Platz, εδώ βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το filmmuseum με κοστούμια της Μαρλεν Ντιντριχ, και το Casino…. η πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ.

Ημέρα 3

Βερολίνο & Χριστουγεννιάτικη αγορά

Μπουφέ πρόγευμα .Χαρείτε τη μέρα σας στο γιορτινό και στολισμένο Βερολίνο. Διασχίστε με τα πόδια την Under den Linden, τη λεωφόρο με τα ωραιότερα μπαρόκ και νεοκλασικά κτίρια της πόλης. Στην Aλεξάντερ Πλάτς, ανεβείτε στον Πύργο της Τηλεόρασης (365 μ.) για να δείτε πανοραμικά την πόλη. Απόγευμα ελεύθερο στη διάθεσή σας για αγορές ή για μια βόλτα στη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

Ημέρα 4

Βερολίνο – Δρέσδη

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Περπατήστε στην αλέα Karl Marx. Ο παγωμένος αέρας του Βερολίνου θα κάνει τα αυτιά σας να κοκκινίσουν. Είναι όμως ο δρόμος που αξίζει να περπατήσετε. Μήκος 2 χλμ. και πλάτους 89 μ. χωράει τα πάντα: από οχταόροφα ανατολικογερμανικά κτίρια και πρώην αριστερούς συγγραφείς μέχρι γκαλερί και πεταλούδες της νύχτας. Διαφορετικά μπορείτε να συμμετέχετε στην ημερήσια εκδρομή στην ιστορική Δρέσδη (έξοδα ατομικά) στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος. Επιστροφή στο Βερολίνο.

Ημέρα 5

Βερολίνο – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση για την Αθήνα.

 

BERLIN – BERLIN

  11/12/2015 εώς 15/12/2015
Δίκλινο € 495.00
3ο άτομο € 495.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 415.00
Μονόκλινο € 675.00

 INTERCONTINENTAL BERLIN

  11/12/2015 εώς 15/12/2015
Δίκλινο € 565.00
3ο άτομο € 565.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 465.00
Μονόκλινο € 795.00
 
 
Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΘΗΝΑ με AEGEAN ΑΘΗΝΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ 08:15 – 10:10 & ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΘΗΝΑ 11:00 – 14:45
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ένα από τα κεντρικά ξενοδοχεία BERLIN BERLIN 4* ή INTERCONTINENTAL 5*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός για την ξενάγηση της πόλης και στο Πότσδαμ / Σαν Σουσί
  • Είσοδος στο Μουσείο Περγάμου και στο Ανάκτορο Σαν Σουσί
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150 με την AEGEAN, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα. Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN. (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα)