en | gr
en | gr

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα & Bella Νάπολη 7 ημέρες

7 μέρες οδικώς Μπάρι – Σορρέντο – Σαλέρνο – Πομπηία – Νάπολη – Ριβιέρα Αμαλφιτάνα – Ποζιτάνο – Αμάλφι – (Ραβέλλο) – Κάπρι – Πέστουμ. Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* Τέσσερα μπουφέ πρωινά & τέσσερα δείπνα (μενού 3 πιάτων).

 

Ημέρα 1 : Αθήνα – Πάτρα

Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα. Επιβίβαση σε σύγχρονο ταχύπλοο για το ταξίδι μας προς το Μπάρι.

 

Ημέρα 2 : Μπάρι – Σορρέντο – Σαλέρνο

Πρωινή άφιξη στο Μπάρι. Πρώτος σταθμός το Σορρέντο. Θα περπατήσουμε στη κεντρική Piazza Tasso και στα στενά εμπορικά δρομάκια της παλιάς πόλης για να καταλήξουμε στο μπαλκόνι της Villa Comunale με την υπέροχη θέα στον κόλπο της Νάπολη. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για το ιστορικό Σαλέρνο. Τακτοποίηση στο κεντρικό GRAND HOTEL SALERNO 4* (www.grandhotelsalerno.com) σε superior δωμάτια με θέα θάλασσα. Δείπνο.

 

Ημέρα 3 : Πομπηία – Νάπολη

Μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη στην Πομπηία όπου θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε στις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. Αναχώρηση για τη Νάπολη. Μετά την περιήγηση στην όμορφη πόλη, στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να κάνετε τις βόλτες σας τα ψώνια σας και να επισκεφτείτε το σημαντικότερο μουσείο της πόλης που φιλοξενούνται οι τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Γεύμα σε κάποια παραδοσιακή τρατορία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

Ημέρα 4 : Ριβιέρα Αμαλφιτάνα – Ποζιτάνο – Αμάλφι – (Ραβέλλο)

Μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση με καραβάκι το πρωί (καιρού επιτρέποντος) από το Σαλέρνο για το κουκλίστικο Ποζιτάνο. Βόλτα στα στενά καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια. Φεύγοντας από το Ποζιτάνο και πάλι με καραβάκι, θα φτάσουμε στο μικροσκοπικό αλλά τόσο γραφικό Αμάλφι. Είναι χτισμένο στην ακτογραμμή της Κοστιέρα Αμαλφιτάνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του St. Andrea. Για όσους θέλουν, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν με τα HOP ON- HOP OFF πουλμανάκια (έξοδα ατομικά) το σκαρφαλωμένο στα 305μ υψόμετρο Ραβέλλο, όπου θα έχετε πανοραμική θέα στον κόλπο του Αμάλφι. Επιστροφή στο Αμάλφι και αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο.

 

Ημέρα 5 : Κάπρι … ο κήπος της Εδέμ

Μπουφέ πρόγευμα και πρωινή αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο για το κοντινό νησί Κάπρι (έξοδα ατομικά). Φτάνοντας στη Marina Grande θα αναχωρήσουμε με το τελεφερίκ για επίσκεψη στον οικισμό του κοσμοπολίτικου Κάπρι όπου θα επισκεφθούμε περιπατητικά τους κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και shopping. Στον ελεύθερο χρόνο σας επισκεφτείτε το Ανακάπρι όπου βρίσκεται η Villa San Michele και το τελεφερίκ για το Monte Solaro (υψηλότερο σημείο του νησιού). Επιστροφή στη Marina Grande επιβίβαση στο ταχύπλοο και αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στο Σαλέρνο. Δείπνο.

 

Ημέρα 6 : Πέστουμ, στην αρχαία Ποσειδωνία – Μπάρι

Μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη, 30χιλ νότια του Σαλέρνο στο φημισμένο Paestum, την αρχαία Ποσειδωνία που από τα ερείπια της και τους επιβλητικούς ναούς της αναδύεται η ένδοξη ιστορία της μεγάλης Ελλάδας. Ο ναός Basilica είναι το αρχαιότερο οικοδόμημα του δυτικού πολιτισμού στην περιοχή και είναι αφιερωμένος στην Ήρα. Εδώ και ο ναός του Ποσειδώνα. Υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης και στο αρχαιολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε προς το Μπάρι, επιβίβαση στο πλοίο και τακτοποίηση στις καμπίνες. Αναχώρηση.

 

Ημέρα 7 : Πάτρα – Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και αναχώρηση για Αθήνα.

 

06/07/2014 έως 12/07/2014, 24/07/2014 έως 30/07/2014, 12/08/2014 έως 18/08/2014,  & 22/10/2014 έως 28/10/2014:

GRAND HOTEL SALERNO : 549€ το άτομο σε δίκλινο και 685€ σε μονόκλινο. Τρίτο παιδί από 1-12 ετών 472€.

 

01/08/2014 έως 07/08/2014, 04/08/2014 έως 10/08/2014 & 23/08/2014 έως 29/08/2014:

GRAND HOTEL SALERNO : 549€ το άτομο σε δίκλινο και 685€ σε μονόκλινο. Τρίτο παιδί από 1-12 ετών 472€.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια πλοίων σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4) με την SUPERFAST FERRIES
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο GRAND HOTEL SALERNO 4* σε superior δωμάτια με θέα θάλασσα
  • Τέσσερα μπουφέ πρωινά & τέσσερα δείπνα (μενού 3 πιάτων) στο ξενοδοχείο μας
  • Εκδρομές, περιηγήσεις & επισκέψεις ως περιγράφονται ανωτέρω
  • Ξεναγός στην Πομπηία
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Εισιτήρια πλοίων & τελεφερίκ, μεταφορές στο Κάπρι, εισιτήρια πλοίου Ποζιτάνο – Αμάλφι , είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, αρχαιολογικούς χώρους & λοιπά αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.