en | gr
en | gr

Αγ.Πνεύματος στην Άνδρο 4 ημέρες

4 μέρες στην Άνδρο με μεταφορά Αθήνα-Ραφήνα-Αθήνα, πλοίο Ραφήνα- Άνδρο-Ραφήνα & εκδρομές με ημιδ/φή καθημερινά.

 

Ημέρα 1: Αθήνα – Ραφήνα – Άνδρος

Αναχώρηση από Αθήνα για το λιμάνι της Ραφήνας, απ’ όπου θα σαλπάρουμε για την “Καπετάνισσα Άνδρο’’. Άφιξη στο λιμάνι της Άνδρου, το πανέμορφο Γαύριο. Επιβίβαση και αναχώρηση για το γραφικό Μπατσί με την επιβλητική εκκλησία του Αγ. Φιλίππου να δεσπόζει στο ψηλότερο σημείο, όπου θα απολαύουμε το καφεδάκι μας. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την χώρα της Άνδρου κάνοντας την βόλτα μας στα γραφικά σοκάκια της, από την είσοδο της χώρας να μας καλωσορίζει η Καϊρειος Βιβλιοθήκη και το Ίδρυμα Κυδωνιεώς, την πλατεία του Αφανούς Ναύτη και την καμάρα με το μεσαιωνικό κάστρο Άφιξη στο PARADISE ART Hotel και τακτοποίηση στα άνετα και πολυτελή δωμάτια του. Το βράδυ δείπνο.

 

Ημέρα 2 : Μονή Παναχράντου – Χωριά Κορθίου – Στραπουργιές

Μπουφέ πρόγευμα. Επίσκεψη και προσκύνημα στην Μονή Παναχράντου οπού εκεί φυλάσσεται η κάρα του Αγ. Παντελεήμονα. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το νότιο τμήμα της Άνδρου, όπου θα δούμε τα χωριά του Κορθίου με στάση στο διοικητικό και οικονομικό κέντρο του, τον Ορμό Κορθίου για περίπατο. Συνεχίζουμε για τις Στραπουργιές. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.

 

Ημέρα 3 :Προαιρετική Εκδρομή στην Τήνο

Μπουφέ πρόγευμα. Προαιρετική εκδρομή στην Τήνο (καιρού επιτρέποντος) για προσκύνημα στην Παναγία και γύρος του νησιού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο.

 

Ημέρα 4 : Μένητες – Γάυριο – Ραφήνα – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο για το χωριό Αποίκια, οπού θα συναντήσουμε την περίφημη πηγή Σάριζα και δίπλα της το εμφιαλωτήριο νερού. Σύντομη στάση και συνεχίζουμε για το χωριό Μένητες, καταπράσινο, με τις πηγές να αναβλύζουν το νερό μέσα από κεφαλές λιονταριών. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και καφέ. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας που μοιάζει με κάστρο, γνωστό για το θαύμα του μικρού Ανδρέα από την Κύπρο. Φαγητό (προαιρετικά) στην παραλία του Αγ. Πέτρου και αναχώρηση για Γαύριο, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε για την Ραφήνα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

Δρομολόγια πλοίων

6 Ιουνίου: Ραφήνα – Άνδρο 07:50 – 09:50

9 Ιουνίου: Άνδρο – Ραφήνα 16:30 – 18:30

 

Τιμή κατ’ άτομο με μεταφορά Αθήνα-Ραφήνα-Αθήνα, πλοίο Ραφήνα- Άνδρο-Ραφήνα & εκδρομές με ημιδ/φή καθημερινά.

 

06/06/2014 έως 09/06/2014

HOTEL PARADISE LIFESTYLE: 269€ το άτομο σε δίκλινο, 360€ σε μονόκλινο & τρίτο άτομο 185€.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Διαμονή στο πολυτελές PARADISE ART HOTEL
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Φ.Π.Α.
  • Μεταφορά Αθήνα – Ραφήνα – Αθήνα κατά την άφιξή και επιστροφή
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με το SUPERFERRY ΙΙ
  • Μεταφορές, εκδρομές του προγράμματος με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός /Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών