en | gr
en | gr

Εκδρομή Πάτρα – Ύδρα 3 ημέρες

Πάτρα – Ύδρα – Σπέτσες 3 ημέρες : 07/06/14 – 09/06/14

 

 

 

1η ΗΜΕΡΑ (Σάββατο 7/6): ΠΑΤΡΑ – HYDRA BEACH

Συγκέντρωση των εκδρομέων στη πλατεία Τριών Συμμάχων (στο κάτω μέρος στην Όθωνος Αμαλίας) και στις 8:00 αναχωρούμε για την Θερμησία Ερμιόνης. Άφιξη το μεσημέρι και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο BARCELO HYDRA BEACH 5*. Ελεύθερος ο υπόλοιπος χρόνος σας να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία του ξενοδοχείου ή στην πισίνα και να απολαύσετε τις παροχές του ξενοδοχείου. Δείπνο σε μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου με την υπέροχη θέα.

2η ΗΜΕΡΑ (Κυριακή 8/6): HYDRA BEACH (ΣΠΕΤΣΕΣ)

Στην σημερινή μας περιήγηση θα επισκεφθούμε τις Σπέτσες. Θα μεταβούμε οδικώς στην Κόστα όπου θα επιβιβασθούμε στο F/B ή στο πλοιάριο που θα μας φέρει στις Σπέτσες .Πρόκειται για ένα γοητευτικό νησί με νεοκλασικά αρχοντικά και την ιστορική πλατεία της Ντάπιας – που αποτελεί σήμερα το επίκεντρο της τουριστικής κίνησης στη πρωτεύουσα του νησιού – δίνουν στις Σπέτσες μια ξεχωριστή γοητεία. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσετε κατά μήκος της παραλίας με τα διατηρητέα αρχοντικά και το παλιό λιμάνι με τα μικρά καρνάγια. Επιστροφή στη ξενοδοχείο μας το απόγευμα.

3η ΗΜΕΡΑ (Δευτέρα 9/6): HYDRA BEACH – ΥΔΡΑ – ΠΑΤΡΑ

Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στο σύμπλεγμα του Αργοσαρωνικού. Θα μεταβούμε στο λιμάνι του Μετοχίου για να περάσουμε στην Ύδρα. Το νησί της Ύδρας έχει μεγάλη ναυτική ιστορία την οποία μαρτυρούν τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, το παλιό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, το Μουσείο και η Ναυτική Σχολή. Έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο νησί με ιδιαίτερη προσοχή στο λιμάνι. Ελεύθερος χρόνος να περιηγηθείτε στο νησί και το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο Μετόχι και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πάτρα, άφιξη στην Πάτρα το βράδυ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ή ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 195 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Διαμονή στο πολυτελές ξενοδοχείο ΒΑRCELO HYDRA BEACH 5* στην Θερμησία Ερμιόνης με ημιδιατροφή σε πλούσιο μπουφέ
  • Μεταφορά / περιηγήσεις με πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Εισιτήρια πλοιαρίων ή F/B: Κόστα – Σπέτσες και Μετόχι – Ύδρα
  • Αρχηγός – συνοδός

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 18/5, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • To πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς να γίνει καμία παράλειψη
  • Διαφορά μονόκλινου δωματίου: + 80 €
  • Προκαταβολή για κράτηση θέσης 100 €. Η εξόφληση γίνεται έως 4 ημέρες πριν την αναχώρηση.

 

BARCELO HYDRA BEACH HOTEL 5*

Το πολυτελές ξενοδοχείο ΒΑRCELO HYDRA BEACH 5*είναι χτισμένο ανάμεσα σε φοίνικες, κήπους 100 στρεμμάτων, ακριβώς πάνω στην παραλία, μήκους 520 μ. !!!!Η οργανωμένη ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες, κρεβάτια και beach bars.

Διαθέτει επίσης: 2 εξωτερικές πισίνες με pool bar, Spa Center 1.600 τ.μ με εσωτερική πισίνα με καταρράκτη, υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και γυμναστήριο.Στις υπόλοιπες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου υπάρχουν: γήπεδο τένις, παιδική χαρά και 5 μπαρ συνολικά.

Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας ενώ το μπάνιο παρέχει ντους ψιλής βροχής, στεγνωτήρα μαλλιών και προϊόντα περιποίησης.

 

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ:

  • Οι θέσεις δηλώνονται με σειρά προτεραιότητας και δεν αλλάζουν
  • Τα δωμάτια των ξενοδοχείων παραλαμβάνονται στις 14:00 το μεσημέρι και παραδίδονται στις 12:00 το μεσημέρι ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης και αναχώρησης των ταξιδιωτών.
  • Ο αρχηγός έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ώρες ή τη σειρά των επισκέψεων για τη καλύτερη εξυπηρέτηση των εκδρομέων