en | gr
en | gr

Καρναβάλι Βενετίας 4 ημέρες

1η μέρα :Αθήνα-Βενετία

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Βενετία μέσω ενδιάμεσου σταθμού .Άφιξη στη Βενετία μεταφορά στο ξενοδοχείο RUSSOΤT 4* (www.russotthotels.com ) στο Μέστρε η παρόμοιο . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο μας για το Tronchetto ,όπου θα επιβιβαστούμε στο παραδοσιακό βαπορετο ( έξοδα ατομικά ) και θα γνωρίζουμε την «Γαληνότατη» , που μας περιμένει μασκαρεμένη Θα περιηγηθούμε στην πόλη με τα 118 νησάκια τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες. Όπως είχε πει ο Τζέιμς «μια επίσκεψη στην Βενετία μετατρέπεται σε αιώνια, ερωτική σκέψη »,θα θαυμάζετε το μεγάλο κανάλι που πλαισιώνεται από εκατοντάδες γοτθικά και Βυζαντινά παλάτια, φθαρμένα από τον καιρό και τον χρόνο ,η γέφυρα των Στεναγμών, ο Πύργος του Ρολογιού, η Βασιλική του Αγίου Μάρκου , το παλάτι των Δόγηδων και θα χαρούμε την ατμόσφαιρα του Καρναβαλιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση .

 

2η μέρα :Βενετία – Βερόνα (προαιρετική εκδρομή)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια της Βενετίας ή για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στην προαιρετική εκδρομή της Βερόνας γνωστή ως η πόλη του Ρωμαίου και της lουλιέτας με την επιβλητική Ρωμαϊκή Αρένα η οποία είναι η δεύτερη σε μέγεθος μετά το Κολοσσάιο, θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της Βερόνας ,θα δούμε το μπαλκόνι της Ιουλιέτας που έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο.Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση .

 

3η μέρα : Βενετίας … η πόλη των Δόγηδων!

Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε με το πούλμαν για το Tronchetto όπου θα επιβιβαστούμε στο βαπορέτο (έξοδα ατομικά) για να απολαύσουμε το Βενετσιάνικο Καρναβάλι. Χρόνος ελεύθερος για να χαρείτε την φαντασμαγορία και την ατμόσφαιρα του Καρναβαλιού. Απολαύστε τους μασκαράδες που κινούνται αέρινα και χορευτικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας .

 

4η μέρα : Βενετία …πτήση επιστροφής

Μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής για Αθήνα γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις.

 

ΑΝΑΧ. : 28 Φεβρουαρίου 4 μέρες

Τιμή Κατά άτομο : 465€ (Smart έως 6/2) – 515€ σε δίκλινο και 595€ (Smart έως 6/2) – 645€ σε μονόκλινο.

Τρίτο άτομο έως 12 ετών : 435€ (Smart έως 6/2) – 485€.

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 175 €

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ – ΑΘΗΝΑ με ALITALIA

• Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RUSSOT 4* στο Μέστρε η παρόμοιο

• Μπουφέ πρωινό καθημερινά

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις ως πρόγραμμα

• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

Αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία μνημεία & λοιπά αξιοθέατα φιλοδωρήματα, βαπορέτα Βενετίας ( 15-18 ευρώ για κάθε μέρα ) , check point ( 20 ευρώ ) , δημοτικός φόρος πόλης (καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο) και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή προτείνεται ως προαιρετικό.