en | gr
en | gr

Πάμε Βραζιλία με την Εθνική 17-26/06

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΝΑΤΑΛ. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 1ου, 2ου & 3ου ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

1η ΗΜΕΡΑ 17/06/14 ΑΘΗΝΑ – ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Αθήνας και τελική άφιξη στο Ρίο ντε Τζανέιρο , ξεκινώντας αυτό το ταξίδι με ότι πιο ωραίο μπορούμε να σας προσφέρουμε για να ζήσετε αξέχαστες μέρες στην χώρα του ποδοσφαίρου. Το Ρίο ντε Τζανέιρο ή Ρίο Ιανέιρο είναι πόλη στη νοτιοανατολική Βραζιλία, πρωτεύουσα της ομώνυμης πολιτείας. Η πόλη ήταν η πρωτεύουσα της Βραζιλίας και της πορτογαλικής αυτοκρατορίας .Έπειτα μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια μας, ελεύθερη μέρα,διανυκτέρευση. Λίγα λόγια για το Ρίο Ντε Τζανέιρο: Το Ρίο ντε Τζανέιρο ή Ρίο Ιανέιρο (Rio de Janeiro, Ποταμός του Ιανουαρίου στα πορτογαλικά) είναι πόλη στη νοτιοανατολική Βραζιλία, πρωτεύουσα της ομώνυμης πολιτείας. Συνήθως γνωστή ως Ρίο, η πόλη παρονομάζεται επίσης ως Cidade Maravilhosa – «η θαυμάσια πόλη».Είναι διάσημη για τη θεαματική φυσική θέση της, τους εορτασμούς καρναβαλιού, τη σάμπα και άλλα είδη μουσικής, παραλίες όπως οι Copacabana,Ipanema, και Leblon, τους πεζόδρομους με τα μαυρόασπρα μωσαϊκά, και το χαλαρό τρόπο ζωής τον κατοίκων. Κάποια από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της πόλης πέρα από τις παραλίες είναι το γιγαντιαίο τεχνοτροπίας Αρ Ντεκό άγαλμα του Ιησού, στη κορυφή του λόφου Corcovado, ο λόφος Pao de Acucar με το τελεφερίκ, το Σαμποδρόμιο (Sambodromo) ένας πεζόδρομος για τη παρέλαση του Καρναβαλιού, και ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου, το περίφημο Μαρακανά. Στο Ρίο βρίσκεται επίσης το μεγαλύτερο δάσος του κόσμου ενδιάμεσο αστικής περιοχής, το δάσος Tijuca.

 

2η ΗΜΕΡΑ 18/06/14: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ – ΧΡIΣΤΟΣ ΛΥΤΡΩΤΗΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το πιο διάσημο σημείο τουριστών στη Βραζιλία και θεωρείται το όγδοο αξιοθέατο του Χριστού Λυτρωτή σύμβολο του Ρίο , το μεγαλειώδεις άγαλμα του <>. Με 38μ. ύψος είναι ορατό από παντού , ενώ τα ανοιχτά του χέρια δείχνουν αριστερά προς την βόρεια ζώνη <> με το θρυλικό γήπεδο Μαρακανά και δεξιά προς τις παραλίες Λεμπλόν και Ιπανέμα , το οποίο βρίσκεται στην κορυφή «Corcovado Mountain» με υψόμετρο 704μ και στο πλαίσιο του ευρύτερου Planet (αστικό δάσος). Από την κορυφή μπορούμε να καταλάβουμε γιατί οι άνθρωποι αποκαλούν την πόλη αυτή η θαυμάσια πόλη. θα ανεβούμε στο οδοντωτό τρενάκι και περνάμε μέσα από το μεγαλύτερο δάσος σε μία πόλη στο πλανήτη <> είναι 3χμ σε 20 λεπτά με το οδοντωτό τρένο , επάνω στην είσοδο του Χριστού Λυτρωτή θα ανεβούμε με ασανσέρ ή από τις σκάλες με 226 σκαλοπάτια Θα έχετε χρόνο για φωτογραφίες , σουβενίρς και καφέ στην συνέχεια όταν φτάσουμε κάτω θα πάρουμε το λεωφορείο και θα κάνουμε ένα πολύ ωραίο γύρο στην νότια πλευρά και θα περάσουμε από διάφορες παραλίες για να πάρετε μία εικόνα για την ομορφιά της πόλης, χρόνος ελεύθερος για φαγητό , καφέ , έπειτα πάμε στο Νατάλ , ξεκινώντας αυτό το ταξίδι με ότι πιο ωραίο μπορούμε να σας προσφέρουμε για να ζήσετε αξέχαστες μέρες στην χώρα του ποδοσφαίρου στην συνέχεια του ταξιδιού μας φτάνουμε στην Πρωτεύουσα της πολιτείας «Rio Grande do Norte» . Άφιξη στο ξενοδοχείο μας , τακτοποίηση στα δωμάτια μας, διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ 19/06/14: ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ – ΝΑΤΑΛ ΑΓΩΝΑΣ

Πρωινό και επιβίβαση στο λεωφορείο να απολαύσουμε την διαδρομή για το Νατάλ άφιξη εκεί ελεύθερος χρόνο μέχρι την μεταφορά στο γήπεδο «Arena das Dunas » για να παρακολουθήσουμε τον Αγώνα ΙΑΠΩΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ , έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας , διανυκτέρευση .

 

4η ΗΜΕΡΑ 20/06/14: ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Λίγα λόγια για το Νατάλ : To Νατάλ η πόλη του Ήλιου είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας Ρίο Γκράντε ντο Νόρτε, στη βορειοανατολική Βραζιλία, στις ακτές του Ατλαντικού. Είναι γνωστή κυρίως για τις ατελείωτες παραλίες , με πιο γνωστή τη GENIPABU , 30 χιλ. βόρεια της πόλης , με πανέμορφους αμμόλοφους με χρυσή άμμο και φοίνικες . Η επαρχία αυτή είναι γνωστή , αφού λέγεται πως έχει την πιο καθαρή ατμόσφαιρα στον κόσμο . Κάτω από τον λαμπερό ήλιο και τον καθαρό ουρανό, ζούνε οι 800.000 κάτοικοι της πόλης , φιλόξενοι και θερμοί αντιπρόσωποι της βραζιλιάνικης νοοτροπίας. Το Νατάλ προσφέρει στον επισκέπτη και μια πλούσια ιστορία που πηγάζει από τα αποικιακά χρόνια των πορτογάλλων και ολλανδών εποίκων της. Από την εποχή αυτή δεσπόζει το κάστρο REIS MAGOS πανέμορφες παλιές εκκλησίες και μοναδικά αποικιακά σπίτια. Πολύ ενδιαφέρων παρουσιάζουν οι παλιές φυλακές της πόλης , όπου στεγάζετε το εμπορικό και βιοτεχνικό κέντρο με τα πολύχρωμά μαγαζάκια. Επιπλέον το Νατάλ έχει τα πάντα από μια βραζιλιάνικη πόλη : διάφορα κέντρα διασκέδασης, μοντέρνα εμπορικά μαγαζιά και μια αυθεντική παραδοσιακή αγορά , όπου ο ντόπιος πληθυσμός πουλάει διάφορα μικροαντικείμενα και εμπορεύματα. Εδώ θα γνωρίσετε την αυθεντική βραζιλιάνικη ατμόσφαιρα.

 

5η ΗΜΕΡΑ 21/06/14: ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

6η ΗΜΕΡΑ 22/06/14: NATΑΛ – ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ

Λίγα λόγια για την Φορταλέζα: Η Φορταλέζα είναι πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της βραζιλιάνικης πολιτείας Σεαρά, στη βορειοανατολική Βραζιλία, στις ακτές του Ατλαντικού γνωστή ως μια από της πλουσιότερες επαρχίες της Βραζιλίας ως προς τα φυσικά κάλλη της , την διαφορετικότητα και ποικιλία της φύσης. 600 χλμ. Θαλάσσιων ακτών με εντυπωσιακές , εξωτικές , κάτασπρες , αμμώδεις παραλίες . Φορταλέζα, μια πόλη που εκτός από τις 3000 ώρες ήλιου το χρόνο και την πεντακάθαρη αύρα της θάλασσας , προσφέρει στον επισκέπτη αμέτρητες ανέσεις. Για αυτούς που αγαπούν την διασκέδαση με το καλό φαγητό και ποτό , υπάρχουν αμέτρητα στέκια στην κοσμοπολίτικη περιοχή DRAGAO DO MAR . Μην ξεχάσετε να ζήσετε το πιο τρελό βράδυ του κόσμου κάθε Δεύτερα , στην παραλία PRAIA DA IPACEMA όταν το bar PIRATA ανοίγει τις πόρτες του στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής FORRO παραλλαγή βόρειο-βραζιλιάνικης σάμπας και ΑΧΕ .Τα ψώνια στην φορταλέζα θα σας εντυπωσιάσουν .Στον εμπορικό δρόμο της MINSENHOR TABOSA θα αγοράσετε πάμφθηνα παπούτσια , σανδάλια , μπικίνι , μπλουζάκια και άλλα είδη ρουχισμού . Στον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Φορταλέζα IGUATEMI θα κάνετε αντίστοιχα ψώνια τις βραδινές ώρες.

 

7η ΗΜΕΡΑ 23/06/14: ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

8η ΗΜΕΡΑ 24/06/14: ΦΟΡΤΑΛΕΖΑ – ΑΓΩΝΑΣ

Πρωινό και ελεύθερη μέρα , το απόγευμα μεταφορά στο γήπεδο «Castelão» για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ – ΕΛΛΑΔΑ.

 

9η ΗΜΕΡΑ: 25/06/14: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

10η ΗΜΕΡΑ: 26/06/14: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

 

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ : 4350ΕΥΡΩ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ! (ΤΟ 30% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ )

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΈΩΣ 15/05/2014.

Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ ΣΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΝΑΥΛΩΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

μέσων ενδιάμεσων σταθμών με τακτικές πτήσεις σε Οικονομική θέση:

  • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αθήνα – Σάο Πάολο μέσων ενδιάμεσων σταθμών με τακτικές πτήσεις σε Οικονομική θέση
  • Η διαμονή μας θα είναι σε ξενοδοχείο 3* και 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές– Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας και τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Μεταφορά από προς τα γήπεδα
  • Φόροι αεροδρομίου

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αντίστοιχους χώρους, γενικά ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή προτείνεται ως προαιρετικό
  • Ποτά

* MONO Η ΑΜΕΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΕΣ ΚΑΘΩΣ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ