en | gr
en | gr

Πρωτομαγιά στο Costa Navarino The Westin 4 ημέρες

 4 μέρες στο THE WESTIN COSTA NAVARINO 5* Dlx στην Πύλο με το Ι.Χ. σας.

Το The Westin Resort Costa Navarino αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για οικογενειακές διακοπές, με δύο εξειδικευμένα κέντρα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, τα Cocoon & SandCastle, που απευθύνονται σε βρέφη και παιδιά από 4 μηνών έως 3 ετών και 4-12 ετών αντίστοιχα, αλλά και ποικιλία δραστηριοτήτων. Γονείς και παιδιά μπορούν να επιλέξουν διαδρομές για ποδηλασία, πεζοπορία ή αναρρίχηση από το Navarino Outdoors, θαλάσσια σπορ όπως surfing, σκι και καταδύσεις στο Navarino Sea, αλλά και πίστα καρτ στο Navarino Speed Experience Park. Στο σύγχρονο κέντρο άθλησης και ψυχαγωγίας θα βρείτε εσωτερικά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, μπόουλινγκ, πινγκ-πονγκ και κινηματογράφο. Στο Navarino Racquet Academy θα εξασκηθείτε σε διάφορα αθλήματα ρακέτας, ενώ στο Aqua Park θα περάσετε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης στις νεροτσουλήθρες. Τα δύο signature γήπεδα γκολφ 18 οπών, The Dunes Course και The Bay Course, εκτείνονται σε ένα ποικιλόμορφο φυσικό τοπίο και προσφέρουν συναρπαστικές αγωνιστικές δυνατότητες, αποτελώντας το νέο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του γκολφ. Στο 4000 τμ. Anazoe Spa θα αναζωογονηθείτε και θα χαλαρώσετε, στις πισίνες θαλασσοθεραπείας ή με μία signature ελαιοθεραπεία (oleotherapy®).

 

 

 

(4 μέρες/ 3 νύχτες) στο THE WESTIN COSTA NAVARINO 5* Dlx με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά και ένα (1) δείπνο στο σύνολο της διαμονής.

  27/04/2018 ΕΩΣ 01/05/2018
Δίκλινο € 475.00
3ο άτομο € 377.00
3ο άτομο
έως 3 ετών
€ 0.00
Παιδιά 
4-12 ετών
€ 20.00
Μονόκλινο € 914.00
  • Τιµή κατ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς µεταφορές/εκδροµές) µε µπουφέ πρόγευµα καθηµερινά και ένα (1) δείπνο στο σύνολο της διαµονής
  • * 4ο άτομο παιδί ως 12 ετών χωράει μόνο στους τύπους δωματίων Suite (Δωρεάν με πρωϊνό).
  • Για περιπτώσεις ενός παιδιού ως 12 ετών και ενός μέχρι 5 ετών, εξυπηρετούνται και στα Superior κήπος.
  • ** 3ο άτομο σε roll away bed (πρόσθετο πτυσσόμενο).
  • *** Παιδί ως 3 ετών σε baby cot.

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 5*: € 4,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.