en | gr
en | gr

ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΙΚΑ ΣΥΒΟΤΑ 5 ημέρες

 

Σύβοτα – Μονή Γηρομερίου – Σαγιάδα – Ηγουμενίτσα – Πάργα – Σούλι – Γλυκή – Αχέροντας – Νικόπολη – Αθήνα

 

Ημέρα 1 Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα – Σύβοτα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:30, περνώντας τη Νέα Γέφυρα του Ρίο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας φτάνουμε στην Άρτα, κι από ‘κει στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα Θεσπρωτίας με τα πολλά καταπράσινα μικρά νησάκια μέσα στη θάλασσα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο FILAKAS HOTEL 3* Sup. Νηστίσιμο δείπνο και παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου.

 

Ημέρα 2 Μεγ. Σάββατο: Μονή Γηρομερίου – Σαγιάδα – Ηγουμενίτσα

Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Γηρομερίου (13ος αιώνας) δίπλα στα Ελληνο- Αλβανικά σύνορα με τις σπάνιες αγιογραφίες από την εποχή της ακμής του Δεσποτάτου της Ηπείρου. Χρόνος για γεύμα στο γραφικό ψαροχώρι της Σαγιάδας και επιστροφή στα Σύβοτα μέσω Ηγουμενίτσας. Πολλοί καταπράσινοι κολπίσκοι, καταγάλανα νερά που δημιουργούν φυσικά φιόρδ κάνουν το τοπίο μοναδικό σε ομορφιά! Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ακολουθία της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Αναστάσιμο γιορτινό δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα.

 

Ημέρα 3 Κυριακή του Πάσχα: Λαμπρή στα Σύβοτα – Πάργα

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πρόγευμα μπουφέ. Ελάτε να απολαύσουμε το ψήσιμο του οβελία στην παραλία (καιρού επιτρέποντος) με ουζάκι, κρασάκι και μεζεδάκια! Θα ακολουθήσει το παραδοσιακό Πασχαλινό γεύμα με αρνί σούβλας, κρεατικά, κόκκινα αυγά, ορεκτικά, σαλάτα, φρούτα, γλυκό και γλέντι με χορό και τραγούδι από DJ. Αργότερα, θα επισκευθούμε την ονειρική Πάργα για να απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ και το δειλινό με θέα στο νησάκι απέναντι και φόντο το κάστρο ψηλά στο βάθος.

 

Ημέρα 4 Δευτέρα: Σούλι – Γλυκή – Αχέροντας

Πρόγευμα μπουφέ. Μέσω Παραμυθιάς, κατευθυνόμαστε για το περήφανο και ηρωικό Σούλι (Κούγκι) όπου θα δούμε τα ερείπια του οχυρού όπου το 1803 ο καλόγερος Σαμουήλ και άλλοι πέντε Σουλιώτες αυτοθυσιάστηκαν ανατινάζοντας την πυριτιδαποθήκη του, ώστε να μην πέσουν στα χέρια του στρατού του Αλή Πασά τα τρόφιμα και τα πολεμοφόδια τους. Συνεχίζουμε για Γλυκή συνοδευόμενοι από εικόνες γαλήνης και ομορφιάς. Χρόνος για γεύμα στην πανέμορφη εξοχή. Καιρού επιτρέποντος, σας προτείνουμε και τη βαρκάδα (έξοδα ατομικά), στις όχθες του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα! Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

 

Ημέρα 5 Τρίτη: Νικόπολη – Αθήνα.

Πρόγευμα μπουφέ. Προορισμός μας η Νικόπολη (έξοδα ατομικά), η πόλη που ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους στη νοτιοδυτική Ήπειρο κοντά στην Πρέβεζα. Ο αρχαιολογικός της χώρος αποτελεί σήμερα την μεγαλύτερη σε έκταση αρχαία πόλη της Ελλάδας. Μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Πρεβέζης – Ακτίου και της γέφυρας Αντιρίου – Ρίου, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

  

18/04/2014 εώς 22/04/2014

Ξενοδοχείο FILAKAS: 310€ το άτομο σε δίκλινο,410€ σε μονόκλινο και τρίτο άτομο 255€.

Τρίτο παιδί 1-12 ετών 110€ και τέταρτο παιδί 1-12 ετών 190€.

 

Τιμολογιακή πολιτική

Τιμή κατ’ άτομο με Πούλμαν με ημιδ/φη στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι από D.J.

 

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή στο ξενοδοχείο FILAKAS HOTEL 3* Sup. στα Σύβοτα Θεσπρωτίας
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα (αντικαθιστά την ημιδιατροφή της ημέρας)
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο σερβιριστό φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Συμμετοχή στο Πασχαλιάτικο γλέντι