en | gr
en | gr

28η Οκτωβρίου στην Ελβετία 5 ημέρες

5 μέρες  Ζυρίχη – Βασιλεία – Ιντερλάκεν – Λουκέρνη – Καταρράκτες Ρήνου – Σαιν Μόριτζ με διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 

 

 

Ημέρα 1: Αθήνα – Καταρράκτες Ρήνου – Ζυρίχη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση με την σιγουριά και άνεση της Ελβετικής SWISS INTERNATIONAL για τη Ζυρίχη. Άφιξη και αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου ένα μεγαλειώδες θέαμα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και στην βάση σχηματίζει λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του ποταμού. Ακολουθεί η περιήγησή μας, στην οικονομική πρωτεύουσα της χώρας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στους κεντρικούς πεζόδρομους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Πύργο του Ρολογιού, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο επιλεγμένο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4*sup (www.courtyardzurich.com ) κοντά σε στάση του τραμ που οδηγεί στο κέντρο της πόλης μόλις σε 15′. Δυνατότητα πρώτης περιπατητικής γνωριμίας με τα φωτισμένα ατμοσφαιρικά, ιστορικά κτίρια της Ζυρίχης που καθρεπτίζονται στα νερά του ποταμού Λίματ.

 

Ημέρα 2:…στο κοσμοπολίτικο Ιντερλάκεν & Βέρνη
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο Ιντερλάκεν με εξαιρετική θέα στις βουνοκορφές του Jungfraujoch και των Ελβετικών Άλπεων, πριν καταλήξουμε στη πρωτεύουσα Βέρνη για να γνωρίσουμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον Καθεδρικό του Αγίου Βικεντίου και να περπατήσουμε στα πεζοδρομημένα τμήματα και τις αψιδωτές στοές. Επιστροφή στη Ζυρίχη.

 

Ημέρα 3:…Στο μαγικό Σαιν Μόριτζ
Μπουφέ πρόγευμα και διασχίζοντας την Ελβετική ύπαιθρο μέσα από δασώδες τοπίο, κατευθυνόμαστε στην κοιλάδα του Εγκαντίν για το Σαιν Μόριτς (1.856 μ.), το κοσμοπολίτικο θέρετρο που είναι φωλιασμένο μέσα σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Ημέρα 4:Ζυρίχη (Κωνστανζ)
Μπουφέ πρόγευμα και όλη μέρα στη διάθεσή σας. Περπατείστε στους εμπορικούς δρόμους με τις τράπεζες, τις πολυτελείς μπουτίκ & τα πολυκαταστήματα ή επισκεφθείτε ένα πολυκατάστημα Bucherer για τα αναμνηστικά δωράκια σας όπως ρολόι τοίχου, σοκολάτες και κάντε ένα περίπατο γύρω από τα πάρκα της λίμνης διαφορετικά μπορείτε να συμμετάσχετε (έξοδα ατομικά) στη προαιρετική εκδρομή στη Κωνστάνζ. Το βράδυ διαλέξτε ένα από τα πανέμορφα εστιατόρια που σερβίρουν ελβετική κουζίνα με μεγάλη ποικιλία γεύσεων & μη ξεχνάτε είμαστε στη χώρα της σοκολάτας!

 

Ημέρα 5:…στη κουκλίστικη Λουκέρνη – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και εξόρμηση στη κουκλίστικη Λουκέρνη, κτισμένη στην άκρη της λίμνης των τεσσάρων καντονιών με την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο των Λεόντων και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης για τη πτήση της επιστροφής.

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 

24/10/2014 έως 28/10/2014

HOTEL COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD: 539€ το άτομο σε δίκλινο και 750€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 479€.

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΖΥΡΙΧΗ-ΑΘΗΝΑ με SWISS INTERNATIONAL
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARD ZURICH by MARRIOTT 4* sup
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, περιηγήσεις & επισκέψεις με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • ΦΠΑ

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 € περίπου, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία/χώρους, εισιτήρια πλοιαρίων-τρένων- τελεφερίκ, δημοτικός φόρος πόλης (καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο), προαιρετικές εκδρομές κ.λπ. που δεν αναφέρονται στα πιο πάνω περιλαμβανόμενα.