en | gr
en | gr

Ημερήσια Κρουαζιέρα στα νησιά Ύδρα, Αίγινα & Πόρος

“Μια μέρα, τρία νησιά… 1000 αναμνήσεις”

 

Πρώτος σταθμός : Ύδρα

Ένα πανέμορφο νησί με πλακόστρωτα δρομάκια. Σε όποιο σημείο του νησιού βρεθούν οι επισκέπτες μας θα περιβάλλονται από το πανέμορφο γαλάζιο της θάλασσας – μια μαγική εικόνα γαλήνης και ηρεμίας. Χρόνος παραμονής 2 ώρες.

 

Επόμενη στάση : Το λιμάνι του Πόρου

Εκεί θα σας κατακλύσει η φυσική ομορφιά του νησιού. Τα γραφικά σοκάκια, οι όμορφες παραλίες και το καταπράσινο τοπίο σίγουρα θα σας γοητεύσει. Χρόνος παραμονής 1 ώρα.

 

Τελευταίος σταθμός :  Αίγινα

Το νησί που πήρε το όνομα του από την πανέμορφη νύμφη που απήγαγε ο Δίας. Χρόνος παραμονής 2 1/2 ώρες.

 

Δείτε το φυλλάδιο της κρουαζιέρας εδώ

  

Κρουαζιερόπλοιο: KASSANDRA DELPHINOUS

Αναχωρήσεις : Καθημερινά από 01/05/2014 έως 31/10/2014

Σημείο Αναχώρησης : Κλειστό γυμναστήριο TAE KWOΝ DO Μαρίνα Φλοίσβου (Π. Φάληρο)

Ώρα επιβίβασης : 7:10 – 7:50

Ώρα αναχώρησης : 8:00

Ώρα επιστροφής : 19:30

 

Πληροφορίες για το σκάφος και την εταιρία Ολυμπιακές Κρουαζιέρες

Τα πολυτελή σαλόνια, οι τραπεζαρίες αλλά και όλες οι εγκαταστάσεις υπερκαλύπτουν τις προϋποθέσεις ασφαλείας του ταξιδιού. Όλοι οι χώροι διαθέτουν κλιματισμό και δωρεάν Wi-Fi. Με μικρό επιπλέον κόστος, διατίθεται λαχταριστό πρωινό ενώ για το μεσημεριανό γεύμα προσφέρεται δωρεάν φρέσκος μπουφές με λαχταριστές λιχουδιές της μεσογειακής κουζίνας.

Έμπειροι και ευχάριστοι cruise directors περιγράφουν ζωντανά και με κάθε λεπτομέρεια τα αξιοθέατα της διαδρομής. Μοναδική μουσική επένδυση διαφορετική για κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας, ακολουθεί και εκπλήσσει τους επιβάτες. Απίθανα κοκτέιλ που θα αγαπήσουν όλοι ετοιμάζονται στα δύο πλήρως εξοπλισμένα μπαρ από εξειδικευμένους απόφοιτους της Bar Philosophy. Το φιλικό και άκρος επαγγελματικό προσωπικό (με ενδοεπικοινωνίες και τελευταίας τεχνολογίας συστήματα διαχείρισης) βρίσκεται πάντοτε στη διάθεση των επιβατών για να ικανοποιήσει τη κάθε τους επιθυμία.

Το πλοίο προσφέρεται και για αποκλειστικές ναυλώσεις και εταιρικές εκδηλώσεις.