en | gr
en | gr

Ορθόδοξο Πάσχα στη Βουλγαρία, 4 ή 5 ημέρες με πασχαλινό γλέντι

4 & 5 μέρες Μπάνσκο – Ρίλα – Σόφια – Σαντάνσκι. Διαμονή στο ολοκαίνουριο, πολυτελέστατο ξενοδοχείο PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT & SPA 5* Deluxe στο Μπάνσκο Βουλγαρίας με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και μουσική από DJ και παραδοσιακούς χορούς.

Αναχώρηση (4ήμερο): 10 Απριλίου
Αναχώρηση (5ήμερο): 10 Απριλίου

Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 – Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα – Μπάνσκο    
Αναχώρηση στις 06:15 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ. Διέλευση των συνόρων και συνεχίζουμε για μία από τις ωραιότερες κωμοπόλεις της Βουλγαρίας, το Μπάνσκο. Βρίσκεται 100 περίπου χλμ από τα σύνορα, στους πρόποδες του όρους Πίριν. Το Αλπικό τοπίο συναρπάζει. Το ευρωπαϊκού επιπέδου πλήρως ανακαινισμένο (2013) ξενοδοχείο μας επίσης με τις εγκαταστάσεις του, το μοντέρνο κέντρο Spa (δωρεάν!) και τα άνετα δωμάτια του. Απόγευμα ελεύθερο για ρηλάξ στις ανέσεις του ή για μία κοντινή βόλτα. Το βράδυ μετά το δείπνο, για όσους επιθυμούν, προσκύνημα του Επιταφίου στο κέντρο του χωριού.    

Ημέρα 2 – Μεγ. Σάββατο: Σόφια – ξενάγηση – Αναστάσιμο δείπνο!    
Πρόγευμα μπουφές και ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα Σόφια (140 χλμ). Γνωριμία-ξενάγηση με τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό του Alexander Nevski κ.α Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στο κέντρο της πόλης και επιστροφή το απόγευμα. Χαλάρωση στις ανέσεις του ξενοδοχείου και το βράδυ, θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση στο κέντρο του χωριού. Ακολουθεί παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο με κόκκινα αυγά, μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα!    

Ημέρα 3 – Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιά στο Bansko με παραδοσιακό γλέντι!!!    
Χρόνια Πολλά! Πρόγευμα μπουφές και ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για να απολαύσετε τις πληθωρικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και το μοντέρνο κέντρο Spa (δωρεάν)! Το μεσημέρι πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με αρνιά, τοπικές σπεσιαλιτέ, γλέντι – χορό – διασκέδαση με μουσική, χορό! Για το απόγευμα σας προτείνουμε μία βόλτα στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο του παραδοσιακού χωριού με την εκκλησία της Αγίας Τριάδος (του 1835), τα παραδοσιακά μαγαζιά και ταβερνάκια που είναι ανοιχτά ως αργά. Για τη βραδινή σας διασκέδαση στο Μπάνσκο υπάρχουν αρκετές επιλογές από night clubs μέχρι και Casino.    

Ημέρα 4 – Δευτέρα: Μπάνσκο – Σαντάνσκι – Αθήνα    
Πρόγευμα από μπουφέ και αναχώρηση για τη λουτρόπολη του Σαντάνσκι, γνωστή για το όμορφο τοπίο αλλά και τις συμφέρουσες αγορές στον πεζόδρομό της. Διέλευση των συνόρων και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

Πρόγραμμα πέντε ημερών
Δείτε το πρόγραμμα της 5ήμερης εκδρομής κάνοντας κλικ εδώ

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και μουσική από DJ και παραδοσιακούς χορούς

 

4 ημέρες

Ξενοδοχείο: PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT BANSKO

10/04/2015 εώς 13/04/2015
Δίκλινο € 265.00
3ο άτομο € 215.00
3ο άτομο
1-5 ετών
€ 95.00
3ο άτομο
6-12 ετών
€ 185.00
Μονόκλινο € 325.00

5 ημέρες

Ξενοδοχείο: PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT BANSKO

10/04/2015 εώς 14/04/2015
Δίκλινο € 318.00
3ο άτομο € 265.00
3ο άτομο
1-5 ετών
€ 110.00
3ο άτομο
6-12 ετών
€ 229.00
Μονόκλινο € 388.00

 

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν ως περιγραφή
  • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2013) PREMIER MOUNTAIN LUXURY RESORT 5* Lux στo Μπάνσκο
  • Πλούσιο πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδ/φή)
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα, περιλαμβάνονται στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Δωρεάν χρήση γυμναστηρίου, σάουνας, χαμάμ, εσωτερικής πισίνας
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετώ
  • Φ.Π.Α.

 ΠΡΟΣΟΧΗ: Έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα (και παλαιού τύπου) απαραίτητα.