en | gr
en | gr

Παραδοσιακό Πάσχα στο Kyllini Beach resort Sports & Wellness

4, 5 μέρες στο Kyllini Beach resort Sports & Wellness 4* με δικό σας μέσον Ι.Χ (χωρίς εκδρομές) με ALL INCLUSIVE καθημερινά όπου συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ζωντανή μουσική.

KYLLINI BEACH RESORT 4*
Κάστρο Κυλλήνης

Το Kyllini Beach Resort βρίσκεται μέσα σε φυσικό περιβάλλον και δίπλα σε μια χρυσή ακρογιαλιά, στην δυτική ακτή της Πελοποννήσου. Από τα άνετα δωμάτια θα έχετε υπέροχη θέα, είτε στη θάλασσα είτε στο πάρκο του ξενοδοχείου και διαθέτουν: κλιματισμό, W-LAN, χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών. Στις εγκαταστάσεις για SPA και Wellness θα βρείτε εκτός των άλλων και μια καταπληκτική φινλανδική σάουνα 90 βαθμών, ένα τούρκικο χαμάμ και έναν υπέροχο κήπο ανάπαυσης με είσοδο στην εσωτερική πισίνα.

Πλουσιώτατο – ποιοτικό “All Inclusive”
Το Kyllini Beach Resort , απλωμένο σε 160 στρέμματα, ακριβώς δίπλα στην ατελείωτη παραλία, σε επίπεδο κτισμένο και απέραντους εξωτικούς κήπους, γιορτάζει και εφέτος όπως κάθε χρόνο το παραδοσιακό ΠΑΣΧΑ. Ελάτε να το απολαύσετε…..
Σας προσφέρουμε πακέτο με All Inclusive, με πλούσιους μπουφέδες, πρωί, μεσημέρι και βράδυ, τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων, καθώς επίσης και στο κεντρικό Μπάρ (το Pergola), (σε ποτήρι) από τις 10.00 έως 24.00 η ώρα. Επιτάφιο και Ανάσταση θα κάνετε στην εκκλησία του Σωτήρος που βρίσκεται μέσα στο Ξενοδοχείο και σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα. Το βράδυ της Ανάστασης μετά την εκκλησία θα σας περιμένει η πατροπαράδοτη Μαγειρίτσα. Ανήμερα του Πάσχα, στον χώρο της πισίνας θα ψήσουμε τα αρνιά και τα κοκορέτσια.Παράλληλα θα μπορείτε να απολαύσετε το ουζάκι σας με ελληνικούς μεζέδες, ζωντανή ελληνική μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Μπορείτε να επισκεφθείτε: το άριστα εξοπλισμένο Γυμναστήριο, την κλειστή θερμαινόμενη πισίνα, ή τις εξωτερικές μας πισίνες με την νεροτσουλήθρα.. Να παίξετε : Μπάσκετ, Beach– Volley, Ποδόσφαιρο, Ping-Pong, Τοξοβολία. Επίσης τα 10 χωμάτινα-επαγγελματικά γήπεδα του Τένις και η παιδική χαρά είναι στη διάθεσή σας. Να εξασκηθείτε στο Γκόλφ, και να χαλαρώσετε στο SPA, Massage κλπ. (με χρέωση) ή στην SAUNA και το HAMMAM (χωρίς χρέωση).
Επίσης να απολαύσετε το Aperitif σας, αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα, την Ζάκυνθο και την Κεφαλονιά.

Πασχαλινό Εορταστικό Πρόγραμμα
Σας προσφέρουμε πακέτο με All Inclusive, με πλούσιους μπουφέδες, πρωί, μεσημέρι & βράδυ, τα ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων και στο κεντρικό μπάρ Pergola (σε ποτήρι) 10:00-24:00.
Μεγ. Παρασκευή:
Επιτάφιος & Ανάσταση στην εκκλησία του Σωτήρος μέσα στο ξενοδοχείο, σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα.
Μεγ. Σάββατο:
Το βράδυ της Ανάστασης μετά την εκκλησία, σας περιμένει η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα.
Κυριακή Πάσχα:
Ανήμερα του Πάσχα, στον χώρο της πισίνας θα ψήσουμε τα αρνιά & το κοκορέτσι. Παράλληλα θα μπορείτε να απολαύσετε το ουζάκι σας με ελληνικούς μεζέδες, ζωντανή ελληνική μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Τους μικρούς μας φίλους θα απασχολήσουν οι ειδικοί ψυχαγωγοί μας, με διάφορα παιχνίδια στους ατελείωτους χώρους μας.

 

Τιμή κατ’ άτομο με δικό σας μέσον Ι.Χ (χωρίς εκδρομές) με ALL INCLUSIVE καθημερινά όπου συμπεριλαμβάνεται το Αναστάσιμο δείπνο & το Πασχαλινό γεύμα με γλέντι και ζωντανή μουσική

 

4 ημέρες
 
10/04/2015 εώς 13/04/2015
Δίκλινο € 302.00
3ο άτομο € 229.00
3ο άτομο
1-14 ετών
€ 0.00
4ο άτομο
1-14 ετών
€ 0.00
Μονόκλινο € 372.00
 
5 ημέρες
 
10/04/2015 εώς 14/04/2015
Δίκλινο € 378.00
3ο άτομο € 280.00
3ο άτομο
1-14 ετών
€ 0.00
4ο άτομο
1-14 ετών
€ 0.00
Μονόκλινο € 459.00