en | gr
en | gr

Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ – Τσέσκυ Κρουμλοβ 4 ημέρες

4. 5 μέρες Πράγα – Προαιρετική εκδρομή στο Τσέσκυ Κρουμλόβ – Κάρλοβυ Βάρυ σε ξενοδοχεία 4* και 5* με Πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά. Δύο γεύματα σε τοπικό παραδοσιακό εστιατόριο. ΔΩΡΟ κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα με γεύμα μπουφέ.

 

  

Ημέρα 1: Αθήνα – Πράγα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και πτήση για την Πράγα με την AEGEAN AIRLINES η με έκτακτη πτήση. Άφιξη στην Χρυσή Πόλη και απευθείας ξενάγηση όπου θα δούμε το μικρό μέρος, την εκκλησία του Αγ. Νικολάου, θα περπατήσουμε στην αγαλματοστόλιστη Γέφυρα του Καρόλου,θα δούμε το διάσημο αστρονομικό ρολόι, το παλιό δημαρχείο, την πλατεία της παλιάς πόλης κ.α. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο.Μετά το γεύμα μας, τακτοποίηση στα επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* & 5* ως παρακάτω πινάκια. Δυνατότητα βραδινής βόλτας γνωριμίας.

 

Ημέρα 2: Πράγα

Μετά το πρόγευμα, μεταφορά στο κάστρο της Πράγας για την ξενάγηση μας στην οποία θα δούμε τον ναό του Αγ. Βίτου, το χρυσό σοκάκι ή αλλιώς τον δρόμο των αλχημιστών, το περίφημο Λορέττο, το μοναστήρι του Στράχοβ, την Βασιλική του Αγ.Γεωργίου κ.α. Μετά την ξενάγησή μας θα έχουμε μια κρουαζιέρα στο ποταμό Βολταβα όπου συνοδεύεται με γεύμα μπουφέ. Το βράδυ, προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση “Μαύρου Θεάτρου” μιας και βρίσκεστε στην πόλη όπου γεννήθηκε η ιδέα του Μαύρου Θεάτρου!

 

Ημέρα 3: Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε από την Πράγα με προορισμό την γνωστή λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ στη Δυτική Βοημία.Γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών τον 14ο αιώνα ονομάστηκε Βασιλική Πόλη από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα καταλαβαίνουμε γιατί ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπάχ ο Τσάρος της Ρωσίας κ.α. περπάτησαν τον ίδιο δρόμο. Μετά την ξενάγηση μας στην πόλη θα έχουμε γεύμα σε παραδοσιακό τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στην Πράγα για την αποχαιρετιστήρια έξοδο μας στην παραμυθένια πόλη.

 

Ημέρα 4: Πράγα – Αθήνα

Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όμορφη πρωτεύουσα της κεντρικής Ευρώπης, αναχωρούμε για το αεροδρόμιο και για την πτήση της επιστροφής.

 

 

06/06/2014 έως 09/06/2014

HOTEL BOSCOLO PRAGUE: 695€ το άτομο σε δίκλινο και 945€ σε μονόκλινο.

Τρίτο παιδί από 1-12 ετών 595€.

HOTEL MARRIOTT FLORA: 555€ το άτομο σε δίκλινο και 665€ σε μονόκλινο.

Τρίτο παιδί από 1-12 ετών 445€.

HOTEL MAJESTIC PLAZA: 615€ το άτομο σε δίκλινο και 790€ σε μονόκλινο.

Τρίτο παιδί από 1-12 ετών 390€.

HOTEL INTERCONTINENTAL PRAGUE: 695€ το άτομο σε δίκλινο και 885€ σε μονόκλινο.

Τρίτο παιδί από 1-12 ετών 615€.

HOTEL 987: 595€ το άτομο σε δίκλινο και 745€ σε μονόκλινο.

Τρίτο παιδί από 1-12 ετών 545€.

 

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 130 με την AIR SERBIA και € 140 με την AEGEAN AIRLINES Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη 60 € και από άλλες πόλεις 120 € με την AEGEAN. Είσοδοι σε μουσεία, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.