en | gr
en | gr

Φθινοπωρινή Ευρυτανία με διαμονή στο Hellas Country Hotel

3 μέρες με πούλμαν Κεφαλόβρυσο – Κορυσχάδες Καρπενήσι – Προυσός (Ι.Μ.Παναγίας) – Μεγάλο Χωριό – Καρπενήσι. Διαμονή στο HELLAS COUNTRY HOTEL με ημιδ/φή.

 

Ημέρα 1: Αθήνα – Κεφαλόβρυσο – Κορυσχάδες Καρπενήσι.    
Αναχώρηση 08:00 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για το μαγευτικό Καρπενήσι. Επίσκεψη στο ιστορικό Κεφαλόβρυσο με το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη όπου και χρόνος για γεύμα δίπλα στα πλατάνια και τα γάργαρα νερά. Συνεχίζουμε για περίπατο και καφέ στον αναπαλαιωμένο παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων. Αργότερα, εγκατάσταση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας και ποτό καλωσορίσματος. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.
    
Ημέρα 2: Προυσός (Ι.Μ.Παναγίας) – Saloon !!!    
Μπουφέ πρόγευμα. Ημέρα γεμάτη εικόνες, τοπία, χρώματα αλλά και αγνές γεύσεις μας περιμένει. Διασχίζοντας τα “Ευρυτανικά Τέμπη” θα βρεθούμε στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας. Ξενάγηση και προσκύνημα. Επιστρέφοντας, χρόνος για γεύμα στην περιοχή της Ποταμιάς με τις παραδοσιακές ταβέρνες. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε έναν περίπατο και την ευκαιρία για ένα ζεστό ρόφημα στο Πάρκο Τουριστικής Ιππασίας & Περιπέτειας Saloon, που βρίσκεται λίγο έξω (4 χλμ) από το Καρπενήσι. Ένα ξύλινο καταφύγιο μέσα στο SALOON PARK, που συνδυάζει την ομορφιά της ελληνικής φύσης και την παράδοση του αμερικανικού νότου. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.    

Ημέρα 3: Μεγάλο Χωριό – Καρπενήσι – Αθήνα.    
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Περίπατος στα γραφικά δρομάκια του Μεγάλου Χωριού. Παραδοσιακά ψώνια και σουβενίρ. Εδώ μην παραλείψετε να γευθείτε και το διάσημο γαλακτομπούρεκο του “Αλέκου”, να επισκεφθείτε το Ιστορικό – Λαογραφικό μουσείο. Αργότερα θα βρεθούμε στην πόλη του Καρπενησίου όπου χρόνος στην κεντρική πλατεία για βόλτα και ψώνια, γλυκά κουταλιού, τυριά, φημισμένα αλλαντικά αλλά και επίσκεψη στον διατηρητέο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας (17ος αι). Εδώ που κάποτε ήταν ένα μικρό εκκλησάκι, το 1645 ιδρύθηκε από τον Ευγένιο Γιαννούλη τον Αιτωλό η πρώτη σχολή στην Ευρυτανία για ανώτερη μόρφωση καθώς και σχολεία για κοινά γράμματα. Το βράδυ δείπνο μπουφέ. Eπιστροφή στην Αθήνα

 

Τιμή κατ’ άτομο με Πούλμαν με ημιδ/φή.
Ξενοδοχείο: HELLAS COUNTRY,
3 ημέρες από 28/11/2014 εώς 30/11/2014

Δίκλινο 150.00€
3ο άτομο 129.00€
3ο άτομο, 1-12 ετών 80.00€
4ο άτομο, 1-12 ετών 150.00€
Μονόκλινο 189.00€
 
Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές – εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο HELLAS COUNTRY HOTEL 4* Sup. στο Μικρό Χωριό
  • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται

  • * Στο HELLAS COUNTRY το 4ο άτομο μεταφέρει την οικογένεια (2 ενήλικες & 2 παιδιά) σε 2 δίκλινα με ενδιάμεση πόρτα.