en | gr
en | gr

Μέλανας Δρυμός – Χριστουγεννιάτικες αγορές 5 ημέρες

5 μέρες στις Χριστουγεννιάτικες αγορές του Μπάντεν Μπάντεν, Στρασβούργου & Στουτγκάρδης. Διαμονή στο στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA HEIDELBERG 4* και πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 

 

Ημέρα 1: Αθήνα – Φρανκφούρτη – Χαιδελβέργη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Φρανκφούρτη με την LUFTHANSA. Άφιξη και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη πόλη που εκτός από έδρα του Χρηματιστηρίου, τραπεζών και πολιτιστικό κέντρο της Γερμανίας θεωρείται δίκαια το «Μανχάταν» του Μάιντ. Λίγος χρόνος για να περπατήσουμε στον πεζόδρομο Zeil που είναι η χαρά του shopping και επίσκεψη στη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης . Αναχώρηση για τη Χαιδελβέργη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο CROWNE PLAZA 4* sup.

 

Ημέρα 2: Χαϊδελβέργη
Μπουφέ πρόγευμα . Αναχώρηση για περιήγηση της πόλης .Θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πεζοδρομημένο ιστορικό της κέντρο, με τις ενδιαφέρουσες εκκλησίες των Ιησουϊτών, & του Αγ. Πνεύματος, θα θαυμάσουμε τα κτίρια με την Μπαρόκ αρχιτεκτονική & την πολύβουη κεντρική πλατεία της αγοράς. Μετά το τέλος της περιήγησης μπορείτε να ανεβείτε μέχρι το επιβλητικό Schloss (κάστρο της Χαϊδελβέργης), για να θαυμάσετε την πόλη και το ποταμό πανοραμικά, αλλά και για να δείτε το περίφημο Γερμανικό μουσείο Φαρμακευτικής καθώς και να επισκεφθείτε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.

 

Ημέρα 3: …στις Χριστουγεννιάτικες αγορές του Μπαντεν Μπαντεν & Στρασβούργου
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το Μπάντεν Μπάντεν Η ξακουστή αυτή λουτρόπολη είναι γνωστή για τις ιαματικές πηγές, τα λουτρά του Καρακάλα, αλλά και το Καζίνο, κτίριο«κόσμημα» της πόλης, με τους ολάνθιστους κήπους & τον ποταμό Όος που την διαρρέει. Ελεύθερος χρόνος στη χριστουγενιάτικη αγορά και αναχώρηση για το Στρασβούργο όπου θα περιηγηθούμε . Εκεί δεσπόζει ο Καθεδρικός Ναό της Notre Dame με ύψος 142 μ., αλλά και το εντυπωσιακό Αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν παγκοσμίως. Δεν θα παραλείψουμε βεβαίως να περπατήσουμε στην γνωστή κουκλίστικη «Μικρή Γαλλία» με τα ξύλινα σπιτάκια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Χαιδελβέργη.

 

Ημέρα 4: …στη μαγεία του Μέλανα Δρυμού, λίμνη Τίτιζε, καταρράκτες & Triberg
Πρόγευμα και προορισμός μας ο Μέλανας Δρυμός και το σπάνιας ομορφιάς Μαύρο Δάσος με την καταπληκτική φύση. Πρώτη μας στάση το Φράιμπουργκ από τις γνωστότερες και πλέον φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας, όπου και θα περιηγηθούμε περιπατητικά. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού δάσους, τον περίφημο Μέλανα Δρυμό, που είναι γεμάτος με ψηλά κωνοφόρα δέντρα και ξύλινα κουκλίστικα σαλέ. Το οδοιπορικό μας περνώντας από γραφικές κοιλάδες θα καταλήξει αρχικά στην «πνιγμένη» στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε και στη συνέχεια στους υψηλότερους καταρράκτες της Γερμανίας στην περιοχή Τρίμπεργκ. Μην ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στην καρδιά του Μέλανα Δρυμού, για αυτό μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το τοπικό μουσείο, με εκθέματα της περιοχής του Μέλανα Δρυμού, ή κάποιο από τα πολλά καταστήματα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Στρασβούργο.

 

Ημέρα 5: Χαιδελβέργη – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη και το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

 

 

Τιμή κατά άτομο

11/12/2014 έως 15/12/2014
HOTEL CROWNE PLAZA HEIDELBERG CITY CENTREΑ: 599€ το άτομο σε δίκλινο και 749€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-2 ετών 469€.

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ με την LUFTHANSA ΑΘΗΝΑ – ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ 07:05 – 09:05 ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ 13:25 – 17:05
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CROWNE PLAZA HEIDELBERG 4*
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Αρχηγός- συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 170€, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.