en | gr
en | gr

28η Οκτωβρίου Παρίσι – Disneyland 4 ημέρες

4 ή 5 ημέρες αεροπορικώς Παρίσι – Βερσαλλίες – Λούβρο – Μουσείο αρωμάτων Fragonard – Disneyland. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*. Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

 

 

 

Ημέρα 1: Αθήνα – Παρίσι ξενάγηση πόλεως
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι με την AIR FRANCE ή την AEGEAN. Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο της πόλης για την ξενάγηση μας. Θα δούμε την Παναγία των Παρισίων, το Καρτιέ Λατέν, τους κήπους του Λουξεμβούργου, το Πάνθεον,την Πλας ντε λα Κονκόρτ, τον τάφο του Ναπολέοντα, τα Ηλύσια Πεδία, την Όπερα, την πλατεία Ομονοίας, την Αψίδα του Θριάμβου, το Τροκαντερό, τον πύργο του Άιφελ. Μεταφορά και τακτοποίηση στα επιλεγμένα ξενοδοχεία όπως το MILLENNIUM OPERA 4* (www.millenniumhotels.com ) κοντά στην όπερα και τα πολυκαταστήματα ή στο RONCERAY OPERA 3* (www.bestwestern.fr ) . Χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη. Ακολουθείστε προαιρετικά την βραδινή κρουαζιέρα με τα περίφημα μπατώ που θα μας κυλίσουν απαλά στα νερά του Σηκουάνα.

 

Ημέρα 2: Παρίσι – (ελεύθερη μέρα)
Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Απολαύστε την μητροπολιτική πλευρά της Γαλλικής Πρωτεύουσας, στις απαστράπτουσες μπουτίκ της Faubourg St. Honore και Avenue Montagne, ή αν θέλετε έναν ζεστό μυρωδάτο γαλλικό καφέ καθήστε στο “Avenue“ όπου θα συναντήσετε τους ομορφότερους ανθρώπους της πόλης. Επίσης επισκεφθείτε τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα τη Gallerries Lafayette και Printemps. 

 

Ημέρα 3: Βερσαλλίες – Λούβρο- Μουσείο αρωμάτων Fragonard
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την σημερινή μας ξενάγηση στα πανέμορφα Ανάκτορα των Βερσαλλιών. Θα δούμε τα Βασιλικά διαμερίσματα,την αίθουσα των κατόπτρων όπου υπογράφηκε και η συνθήκη των Βερσαλλιών το 1919. Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε τους απέραντους Βασιλικούς κήπους με τις πανέμορφες λίμνες Επόμενος σταθμός μας το περίφημο μουσείο του Λούβρου. Θα δούμε την Νίκη της Σαμοθράκης και την Αφροδίτη της Μήλου, την Ελληνική πτέρυγα, την πτέρυγα με τους πίνακες όπως και μοναδικό αριστούργημα του Ντα Βίντσι, η περίφημη Τζοκόντα. Τέλος θα επισκεφθούμε το μουσείο-εργαστήριο αρωμάτων Φραγκονάρ. Μυηθείτε στα μυστικά της αρωματοποιίας και εμπιστευθείτε τη μύτη σας για τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να περπατήσετε στο περίφημο Σαν Ζερμεν με την ομώνυμη εκκλησία, τα αριστοκρατικά καφέ όπως το Le Deux Magots, το De Flore και να πιείτε το ποτό σας στο μπαρ Αλκαζάρ.

 

Ημέρα 4: Στο Βασίλειο της Disneyland
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Disneyland. Όσες φορές και να έχει κάποιος επισκεφθεί την Disneyland, είναι αδύνατον να φαντασθεί την ομορφιά, την επιβλητικότητα και την μοναδικότητα που παρουσιάζει ο χώρος. Επιστροφή στο Παρίσι. Για απόψε το βράδυ η πρόταση μας είναι το Trois Mailletz που βρίσκεται στο Καρτιε Λατεν για μια νύχτα παρέα με μοναδικές μελωδίες απ΄ όλο τον κόσμο.

 

Ημέρα 5: Παρίσι – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το τετραήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 2η μέρα .Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

 

Τιμή κατά άτομο

5 ημέρες   24/10/2014 έως 28/10/2014 :

4* MILLENIUM OPERA: 789€ το άτομο σε δίκλινο και 1135€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 499€.

3* ROCANERY OPERA: 719€ το άτομο σε δίκλινο και 989€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 499€.

 

4 ημέρες 25/10/2014 έως 28/10/2014:

4* MILLENIUM OPERA: 699€ το άτομο σε δίκλινο και 949€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 499€.

3* ROCANERY OPERA: 649€ το άτομο σε δίκλινο και 849€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 499€.

 

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΑΘΗΝΑ με τη AIR FRANCE ή την AEGEAN
  • Τρεις η τέσσερις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία MILLENNIUM OPERA 4* ή στο RONCERAY OPERA 3*
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Ξενάγηση στα ανάκτορα των Βερσαλλιών & στο Μουσείο του Λούβρου με επίσημο ελληνόφωνο ξεναγό
  • Εκπτωτικά κουπόνια από τα καταστήματα Galleries Lafayette
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων, είσοδοι σε μουσεία (Λούβρου € 17-22,Βερσαλλίες € 15-17 και Disneyland € 69-75 ενήλικας – € 61-65 παιδί κάτω των 12) μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π. Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 150 € .Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη € 60 και από άλλες πόλεις € 120 ( αναλόγως με τη διαθεσιμότητα ) με την AEGEAN.