en | gr
en | gr
23/12/2017 - 23/02/2018
από 385€ το άτομο

Βιέννη – Βουδαπέστη – Βελιγράδι 7 μέρες

budapest17 μέρες οδικώς Βουδαπέστη – Βιέννη – Παραδουνάβια χωριά – Βελιγράδι. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*. Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά και ημιδιατροφή.

 

Αναχώρηση: από 23 Δεκεμβρίου

 

Πρόγραμμα (7 μέρες):
 
 
Ημέρα 1 ΑΘΗΝΑ – ΝΙΣ
  Aναχώρηση στις 06:00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και της ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
Ημέρα 2 ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
  Πρωινό και αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας έξω από την πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, με ενδιάμεση στάση, μας οδηγεί το απόγευμα στο ‘’ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ’’ την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.
Ημέρα 3 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)
  Πρωινό και ξενάγησή μας ξεκινά από τη ΒΟΥΔΑ και το λόφο του ΓΚΕΛΕΡΤ και συνεχίζεται με τους ΠΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες για να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Λίγο αργότερα διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στην ΠΕΣΤΗ και την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και τελειώνουμε με τον ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος για περιιπάτους. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετικά, διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Διανυκτέρευση.
Ημέρα 4 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ
  Πρωινό και αναχώρηση για την καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, για να ακολουθήσει το ΒΙΣΣΕΓΚΡΑΝΤ, με το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο Βασιλικό ανάκτορο, που σώζονται μόνο λίγα ερείπια, ενώ η αναγεννησιακού ρυθμού, επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλαιά σχέδια. Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ. Επιστροφή στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ, προαιρετικά ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό καραβάκι στο Δούναβη, δείπνο, διαν/ση.
Ημέρα 5 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
  Πρωινό και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Επιστροφή το βράδυ στη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ για δείπνο, και διανυκτέρευση.
Ημέρα 6 ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ
  Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με στάση – επίσκεψη στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, για την περιοχή της ΝΙΣ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
Ημέρα 7 ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ
  Μετά το πρωινό αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες

 

Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

  23/12/2017 εώς 29/12/2017 02/01/2018 εώς 08/01/2018 20/01/2018 εώς 26/01/2018 17/02/2018 εώς 23/02/2018
Δίκλινο € 385.00 € 385.00 € 385.00 € 385.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 345.00 € 345.00 € 345.00 € 345.00
Μονόκλινο € 540.00 € 540.00 € 540.00 € 540.00
Περιλαμβάνονται
  • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (ΝΙΣ 3*).
  • Ημιδιατροφή (6 πρωινά / 1 γεύμα & 5 δείπνα ).
  • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγό – συνοδό.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους. Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα. Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στις παροχές του προγράμματος.