en | gr
en | gr
31/10/2017 - 31/3/2018
από 290€ το άτομο

Ντουμπάι-Άμπου Ντάμπι 4,5,6,8 μέρες

Διάρκεια: 4, 5, 6, 8 ημέρες

Αναχωρήσεις 2017-18: Κάθε Τρίτη -Τετάρτη & Πέμπτη και μέχρι τέλος Μαρτίου (εκτός εορτών και περιόδων εκθέσεων) & 21/12, 22/12, 23/12, 26/12, 28/12, 29/12, 2/1

 

dubaiΗμέρα 1: Αθήνα – Ντουμπάι
Πτήση για Ντουμπάι-έλεγχος διαβατηρίων-τακτοποίηση στο πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 2: Ντουμπάι – ξενάγηση
Η ξενάγηση του κοσμοπολίτικου Ντουμπάι έχει αφετηρία από το λαογραφικό μουσείο. Περνώντας από τη παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία, θα περάσετε από τα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών. Ακολουθεί η παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα. Περνώντας από τη λεωφόρο του Σείχη Ζάιεντ με τους 250 ουρανοξύστες, θα κατευθυνθείτε στο τζαμί της Τζουμέιρα και θα γίνει στάση για φωτογράφηση του διάσημου ξενοδοχείου Burj El Arab. Η εκδρομή θα συνεχίσει με επίσκεψη του νησιού σε σχήμα φοίνικα “Palm” και στη συνέχεια θα γίνει περιήγηση στη περιοχή downtown για να φωτογραφήσετε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου. Περνώντας από το παλάτι του Σείχη θα κατευθυνθείτε στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο. Γεύμα θα δοθεί κατά τη διάρκεια της ξενάγησης.

 

Ημέρα 3: Σαφάρι στην έρημο με 4X4 & Βεδουίνικο πάρτι
Στο σημερινό απόγευμα, μία όμορφη διαδρομή θα σας βγάλει εκτός της πολύβουης πόλης όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ-αναμνηστική φωτογραφία πριν το ξεκίνημα και αρχή μίας διαφορετικής δραστηριότητας που θα σας κάνει να νοιώσετε λίγο από σέρφινγκ σε κύματα. Στάση για φωτογράφηση στη μέση της ερήμου και στη συνέχεια στάση σε εκτροφείο καμηλών. Θα ακολουθήσει για όσους επιθυμούν σέρφινγκ στην άμμο με ιστιοσανίδα και «καμιλάδα» ο ήλιος ήδη έχει αρχίσει να δύει και τα χρώματα στην έρημο είναι έντονα πορτοκαλί και κόκκινο …. ευκαιρία για αναμνηστικές φωτογραφίες. Θα ακολουθήσει στάση σε βεδουίνικες τέντες για φαγητό μπάρμπεκιου-τσάι και για να απολαύσετε παραδοσιακούς χορούς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας.

 

Ημέρα 4: Εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι
Πρωινή διαδρομή για τη πρωτεύουσα των Αραβικών εμιράτων το Αμπού Ντάμπι. Η πρώτη στάση θα είναι το περίφημο τζαμί του Σείχη Ζάιεντ. Ακολουθεί το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Emirates Palace και πανοραμικά θα δείτε το παλάτι του Σείχη. Νωρίς το απόγευμα θα επιστρέψετε στο Ντουμπάι. Γεύμα θα δοθεί κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Προαιρετικά το βράδυ μπορείτε να πάρετε ένα παραδοσιακό δείπνο με ναργιλέ, αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς.

 

Ημέρα 5: Ημέρα ελεύθερη για Εμπορικά κέντρα
Ημέρα χαλάρωσης στην θάλασσα ή για επίσκεψη πολυκαταστημάτων και του υπέροχου ξενοδοχειακού Αραβικού συγκροτήματος Μαντινάτ. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Wafi mall-θαυμαστό για το παραδοσιακό χρώμα του, αφού χωρίζεται σε τμήματα διακοσμημένα από την Αίγυπτο, Μαρόκο, Τυνησία και άλλες αραβικές χώρες. Άλλο εμπορικό που προτείνουμε είναι το mall of the Emirates. Αντιπροσωπευτικό δείγμα εμπορικού κέντρου τύπου Αμερικής γνωστό για τη χιονοδρομική του πίστα κατάβασης και σίγουρα το επιβλητικό Dubai Mall. Τον απογευματινό σας καφέ ή το δείπνο σας να το πάρετε στην περιοχή Μαντινάτ για να απολαύσετε την όμορφη θέα και να φωτογραφηθείτε στα όμορφα κανάλια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος-να φωτογραφήσετε το Μπουρτζαλαράμπ και να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας ή το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια. Αξίζει να δείτε το μικρό παζάρι της περιοχής και να δοκιμάσετε Sisha (ναργιλέ με γεύση μήλου) στον αμφιθεατρικό χώρο της μονάδας.

 

Ημέρα 6: Ντουμπάι – Aθήνα
Συνάντηση στο ξενοδοχείο σας με τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

 

Τιμές και αναχωρήσεις:

http://amazing.manessistravel.gr/wp-content/uploads/st_uploadfont/dubai-xmas2017.pdf

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο επιλογής σας
  • Πακέτο εκδρομών, ξεναγήσεων, δραστηριοτήτων, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επιλογής σας
  • Τοπικός ελληνόφων συνοδός κατά τις ημέρες και ώρες δραστηριοτήτων
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων, ιατροφαρμακευτική ασφάλεια € 320 – 355

 

Σημειώσεις:

  • Οι παραπάνω τιμές έχουν υπολογιστεί με τον χαμηλότερο ναύλο των αεροπορικών. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας αυτού του ναύλου, θα υπάρχει προσαύξηση
  • Οι παραπάνω τιμές έχουν υπολογιστεί με ελάχιστη συμμετοχή 6 ατόμων. Σε κάθε άλλη περίπτωση
    θα υπάρχει προσαύξηση
  • Παιδική έκπτωση 50-60 ευρώ σε παιδιά 2-12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο. & 80 ευρώ στα 8ήμερα προγράμματα 
  • Επιβάρυνση ναύλου για αναχωρήσεις με την Emirates κάθε Παρασκευή & Σάββατο +€20
  • Ο δημοτικός φόρος πληρώνετε αποκλειστικά από τους πελάτες κατά την είσοδο στο ξενοδοχείο και είναι 3*=€ 3, 4*=€ 4, 5*=€ 5 (ανά δωμάτιο/νύχτα)
  • Από 1/1 υπάρχει ενδεχόμενο αύξησης φόρων 5% επί των φόρων των ξενοδοχείων. Κάτι για το οποίο θα σας ενημερώσουμε μόλις επιβεβαιωθεί!
  • Στη περίπτωση που επιλέξετε αντί κρουαζιέρας εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι & Yas Island , με γεύμα,
    υπάρχει επιβάρυνση € 15 κατ΄άτομο (στο 6ήμερο πρόγραμμα)

 

Υγειονομικές προφυλάξεις:

  • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή.
  • Το νερό δεν είναι πουθενά πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο

 

Ταξιδιωτικά έγγραφα:

  • Απαραίτητο διαβατήριο με 6μηνη ισχύ