en | gr
en | gr
23/12/2017 - 07/01/2018
από 169€ το άτομο

Λίμνη Πλαστήρα, Ελάτη, Περτούλι 3-5 μέρες

limnhplastΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΝΕΟ ΕΤΟΣ

 

4 μέρες: (23-26 Δεκ) & (30 Δεκ–2 Ιαν)

 

5 μέρες: (23-27 Δεκ) & (30 Δεκ–3 Ιαν)

 

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ: 3 μέρες (5-7 Ιαν)

 

Με διαμονή στο THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5* & επίσκεψη στον Χριστουγεννιάτικο «Μύλο των Ξωτικών»

 

Πρόγραμμα:

 

  • 1η μέρα
    Αθήνα – Τρίκαλα – “Μύλος των Ξωτικών” – Καρδίτσα

    Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 7:00 με κατεύθυνση τα γιορτινά Τρίκαλα που και φέτος μας περιμένουν με πλήθος εκδηλώσεων. Στην πόλη θα επισκεφθούμε το τέμενος Οσμάν Σάχ ή Κουρσούμ τζαμί (Μολυβένιο τζαμί-16ος αι.) όπου συνήθως φιλοξενούνται διάφορες περιοδικές εκθέσεις.. θα θαυμάσουμε την πανέμορφη κεντρική γέφυρα κατασκευασμένη το 1886 και μέσω όμορφου ανηφορικού περίπατου στη Μεσαιωνική συνοικία Βαρούσι, θα φτάσουμε μέχρι το Φρούριο με το ρολόι (έμβλημα) της πόλης. Το καλύτερο το αφήνουμε πάντα για το τέλος και δεν είναι άλλο από το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, ο εκπληκτικός “Μύλος των Ξωτικών” www.milosxotikon.gr με παραμυθένιο εργοστάσιο του Αϊ Βασίλη, απίστευτα παιχνίδια, τρενάκι, παγοτσουλήθρα, bungee μεγάλη ρόδα κ.α.!!! Άφιξη και εγκατάσταση στο πολυτελές THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA 5*. λίγο έξω από την Καρδίτσα. Το βράδυ δείπνο.

     
  • 2ηΜέρα
    Λίμνη Πλαστήρα

    Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε για την Λίμνη του Ταυρωπού ή Πλαστήρα, την υλοποίηση της ιδέας που συνέλαβε το 1935 ο Νικόλαος Πλαστήρας. Οι δαντελωτές δασοσκέπαστες όχθες, είναι η κατάληξη ποταμιών που ξεκινούν από τις βουνοκορφές και δημιουργούν γύρω τους ένα μαγικό κόσμο από ιτιές, πλατάνια, σκλήθρα κ.α. θα επισκεφθούμε την Σταυροπηγιακή Μονή της Παναγίας της Κορώνης (12ου αι.) Περνώντας από τα χωριά, μυρωδιές ξύλου που καίγεται στις σόμπες και απέραντη ομορφιά μας αφήνει έκθαμβους. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ Εορταστικό δείπνο/Ρεβεγιόν με συνοδεία μουσικής, γλέντι και χορό!

     

  • 3ηΜέρα
    Μετέωρα

    Χρόνια Πολλά! Χαμόγελα, ευχές, γιορτινή διάθεση! Πλούσιο πρόγευμα και ξεκινάμε για τα επιβλητικά Μετέωρα. Η ανάβαση στο Μεγάλο Μετέωρο και στη Μονή του Αγίου Στεφάνου ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες προκαλεί δέος! Χρόνος για γεύμα και επιστρέφουμε νωρίς το απόγευμα στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας.

     

  • 4ηΜέρα
    Μέτσοβο

    Μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη ταιριαστή με την ημέρα ολοήμερη εκδρομή στο γραφικό Μέτσοβο. Ξεκινώντας από την πλατεία με τον τεράστιο πλάτανο, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, την Πινακοθήκη του Αβέρωφ, (έξοδα ατομικά). Επιβάλλεται η βόλτα στα μαγαζιά με τα ξυλόγλυπτα και τα υφαντά, τα τυριά και τα άλλα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής και βέβαια μη παραλείψετε να δοκιμάσετε τις τοπικές σπεσιαλιτέ συνοδευόμενες από ντόπιο κρασί ή τσίπουρο. Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

     

  • 5ηΜέρα
    Πόρτα Παναγιά – Ελάτη – Περτούλι – Αθήνα

    Μπουφέ πρόγευμα και η σημερινή μας διαδρομή αρχίζει από τη Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά του 12ου αιώνα, και συνεχίζει ως το Περτούλι σε υψόμετρο 1090 μέτρων, χτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού μέσα στα βουνά και τα έλατα. Ακολουθεί η Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά και τους ξενώνες. Χτισμένη κυριολεκτικά μέσα στο πράσινο παρέχει στον επισκέπτη ένα μοναδικό Αλπικό περιβάλλον και ταβέρνες με ανεπανάληπτες παραδοσιακές γεύσεις. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Σημείωση: To 4ήμερο δεν περιλαμβάνει την 4η μέρα (Μέτσοβο).

     

  • To 4ήμερο δεν περιλαμβάνει την 4η μέρα (Μέτσοβο).

 

Τιμές:

 

THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

Ημερομηνίες                                                                            3 μέρες (5-7 Ιαν.) 
Δίκλινο 169 
3ο άτομο 155 
3ο άτομο έως 12 ετών 80 
4ο άτομο έως 12 ετών 130 
Μονόκλινο 235 

 

THESSALIKON GRAND HOTEL & SPA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Ημερομηνίες 4 μέρες (23-26 Δεκ.)& (30 Δεκ-2 Ιαν.) 5 μέρες (23-27 Δεκ.)& (30 Δεκ-3 Ιαν.)
Δίκλινο 269 335
3ο άτομο 225 280
3ο άτομο έως 12 ετών 95 115
4ο άτομο έως 12 ετών 185 230
Μονόκλινο 345 440

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής Θεοφανείων:

  • 1η μέρα: Αθήνα – Μύλος Ξωτικών – Τέμενος Οσμάν  
  • 2η μέρα: Λίμνη Πλαστήρα
  • 3η μέρα: Πόρτα Παναγιά – Ελάτη – Περτούλι – Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο υπερπολυτελές THESSALIKON GRAND HOTEL 5* κοντά στην Καρδίτσα
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Εορταστικά δείπνα/Ρεβεγιόν με συνοδεία μουσικής στις 24 & 31 Δεκ στη θέση του δείπνου της ημέρας
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτικής στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται
  • To 4ήμερο δεν περιλαμβάνει την 4η μέρα (Μέτσοβο).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις αναγραφόμενες τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που αναμένεται να εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018 ή και νωρίτερα. Η χρέωση αναμένεται να είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

Ξεν/χειο 3*: € 1,50

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

Ξεν/χειο 5*: € 4,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.