en | gr
en | gr

Online κράτηση εισιτηρίων της Aegean Airlines μέσα από το trip.gr!

Τώρα το trip.gr σας επιτρέπει  να κάνετε κράτηση των αεροπορικών εισιτηρίων σας μέσω της εταιρίας Aegean Airlines.

Η Aegean Airlines, η καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρία της Ευρώπης για το 2014 προσθέτει στο δίκτυό της 16 νέους προορισμούς, σε 10 νέες χώρες με αποτέλεσμα το νέο της πρόγραμμα να περιλαμβάνει 134 προορισμούς, 100 στο εξωτερικό, 34 στο εσωτερικό, σε 42 χώρες και την Ελλάδα.

Οι πτήσεις πραγματοποιούνται μέσα από έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos.

Στο δίκτυο της Aegean για το 2015 προστίθενται οι Ολλανδία, Μάλτα, Κουβέιτ, Φινλανδία, Σαουδική Αραβία, Εσθονία, Νορβηγία, Ιράν, Αρμενία, Κροατία και 16 διεθνείς προορισμοί (Ελσίνκι, Τουλούζη, Ντοβίλ, Μετς, Νάπολη, Πίζα, Μάλτα, Αμστερνταμ, Κουβέιτ, Πάφος, Ριάντ, Ταλίν, Οσλο, Τεχεράνη, Ντουμπρόβνικ, Ερεβάν), ενώ αυξάνεται σημαντικά η συχνότητα των πτήσεων σε χώρες – πηγές τουρισμού όπως είναι η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Αγγλία και η Γερμανία. Παράλληλα, ενισχύεται περαιτέρω το δίκτυο της Μέσης Ανατολής και της ευρύτερης Β. Αφρικής και Ανατολής, το οποίο περιλαμβάνει συνολικά 8 χώρες (Αίγυπτος, Λίβανος, Ιορδανία, Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ιράν).