en | gr
en | gr

Μοναδικές προτάσεις για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια 2015

Χριστούγεννα… Μέρες γιορτινές, με δώρα, ευχές, χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση! Επειδή και οι διακοπές των Χριστουγέννων θέλουν την οργάνωσή τους το Trip.gr συγκέντρωσε για εσάς τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για αξέχαστες διακοπές. Πόλεις που φοράνε τα καλά τους και σας προσκαλούν να γνωρίσετε την ιδιαίτερη παραμυθένια γιορτινή τους ατμόσφαιρα.

Μπορείτε να απολαύσετε ένα οργανωμένο ταξίδι υψηλών προδιαγραφών, ή να ακολουθήσετε ένα ξεχωριστό προσωπικό πρόγραμμα όπως εσείς το ονειρεύεστε.

Διαλέξτε έναν προορισμό της Βόρειας ή της Νότιας Ευρώπης, για να απολαύσετε τα ονειρεμένα χειμωνιάτικα τοπία, τις λαμπερές μεγαλουπόλεις, αλλά και τα γραφικά χωριουδάκια!

Εάν προτιμάτε να μείνετε… εντός των τοιχών το Trip.gr έχει να σας προτείνει διάφορα υπέροχα μέρη της πατρίδας μας για να απολαύσετε τις φετινές διακοπές των Χριστουγέννων. Τα Χριστούγεννα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για γονείς και παιδιά να περάσουν αρκετό χρόνο κάνοντας όμορφα πράγματα μαζί αφήνοντας πίσω τους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Για αυτό το λόγο σας προτείνουμε προορισμούς και ξενοδοχεία με δραστηριότητες και επιλογές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια!