en | gr
en | gr

Dolce Vita στην Ιταλία – Μπάρι εκδρομή από 03/01 έως 07/01/2024

bari 2024_page-0001

Μια υπέροχη εκδρομή για το ξεκίνημα του νέου χρόνου. Το Μπάρι βρίσκεται στην «πτέρνα της μπότας» της Ιταλίας και είναι διάσημο για την παλιά πόλη, τις αγορές του και το εξαιρετικό φαγητό. Η περιοχή της Απουλίας στεγάζει πολλά ενδιαφέροντα αξιοθέατα, όπως τα ασυνήθιστα κωνικά σπίτια trulli που είναι διάσπαρτα σ’ όλο αυτό το τοπίο….

Δηλώστε συμμετοχή και το ταξίδι αρχίζει!

Τετάρτη  03/01/2024                                                                                                             

Συγκέντρωση στo λιμάνι της Πάτρας στις 16:00 μ.μ. Eπιβίβαση στο SUPERFAST IΙ και αναχώρηση για το Μπάρι. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους χώρους αναψυχής του πλοίου ή να κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματα του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

Πέμπτη 04/01/2024                                                                                                                           

Άφιξη στο Μπάρι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε την περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να θαυμάσετε την Τσιτά Βέκια (παλιά πόλη), έναν μοναδικό λαβύρινθο από ατμοσφαιρικά καλντερίμια, στον οποίο βρίσκονται τα σπουδαιότερα μνημεία της πόλης. Δύο από αυτά είναι ο καθεδρικός Σαν Σαμπίνο του 12ου αιώνα και η Βασιλική Σαν Νικολά του 1807. Κι αν τυχόν κουραστείτε, κάντε μια στάση για ένα γρήγορο espresso στα όμορφα καφέ της πόλης ή γευτείτε μοναδικές ιταλικές γεύσεις στις παραδοσιακές οστερίες.  Μια καλή ιδέα για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας είναι να εκμεταλλευτείτε τις απίστευτα χαμηλές τιμές που ξεκινούν μετά την Πρωτοχρονιά. Προαιρετικά στις 15:00 θα αναχωρήσουμε για το Puglia Viillage, στην Μολφέτα, για  να περιηγηθούμε το όμορφο εκπτωτικό χωριό. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη για να περπατήσετε στο κέντρο του Μπάρι και να  χαρείτε την εορταστική ατμόσφαιρα της πόλης. Διανυκτέρευση στο Μπάρι

Παρασκευή 05/01/2024                                                                                                                     

Μετά το πρωϊνό μας θα επισκεφθούμε το μοναδικό στον κόσμο Αλμπερομπέλλο. Το «χωριό των τρούλων», προστατευμένο από την UNESKO, παίρνει το όνομα του από τις κωνικές στέγες (trulli) από πλάκες τοπικού ασβεστόλιθου. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη για να περπατήσετε στο κέντρο του Μπάρι και να  χαρείτε την  παρέλαση της πομπής της Befana στο κέντρο  της πόλης. Διανυκτέρευση στο Μπάρι.

Σάββατο 06/01/2024                                                                                                                           

Μετά το πρωϊνό μας θα αφήσουμε το ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο μας και θα αναχωρήσουμε για την Ματέρα, την πανάρχαια πέτρινη πόλη των Sassi.  H UNESCO το 1993 περιέλαβε τo Sassi σαν Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς χαρακτηρίζοντας το «το πιο εκπληκτικό, άθικτο παράδειγμα, ενός τρωγλοδυτικού οικισμού στην περιοχή της Μεσογείου, τέλεια προσαρμοσμένο στο έδαφος και στο οικοσύστημα. Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο Μπάρι και μια τελευταία βόλτα στο κέντρο πριν συγκεντρωθούμε για να μεταβούμε στο λιμάνι. Επιβίβαση στο SUPERFAST ΙI και απόπλους για την Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

Κυριακή 07/01/2024                                                                                                                           

Μετά το αξέχαστο ταξίδι μας στην Αδριατική, φτάνουμε στην Πάτρα στις 13:00 το μεσημέρι

Συμμετοχή ανά άτομο : 355 €

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 10/12/2023

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορές βάσει προγράμματος.
Διαμονή στο πλοίο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες.
(επιβάρυνση για χρήση δίκλινης 50 ευρώ κατ’ άτομο και τρίκλινης 20 € κατ’ άτομο).
Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια επιλεγμένου ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Μπάρι με πρωινό. (επιβάρυνση για American breakfast 6 € ανά άτομο)
Ταξιδιωτική ασφάλιση και όλοι οι φόροι, έξοδα λιμένων.

Δεν περιλαμβάνονται:
Είσοδος σε μουσεία, προαιρετικές εκδρομές
Συμμετοχή των παιδιών ηλικίας έως 4 ετών είναι 60 €, ενώ των παιδιών ηλικίας από 4-12 ετών είναι 290 €
 

Σας περιμένουμε !