en | gr
en | gr

Χριστούγεννα στο THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5*

4, 5, 6 ημέρες στο THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* στην Αλεξανδρούπολη με δικό σας μέσο Ι.Χ (χωρίς εκδρομές) με ALL INCLUSIVE/ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική, γλέντι & όλες τις πλούσιες παροχές του Εορταστικού πακέτου.

Αυτές τις γιορτές, ζήστε τις αξέχαστα στην Ελλάδα! Στη μαγευτική Αλεξανδρούπολη…

THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* Lux
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Στη δυτική παραλία της Αλεξανδρούπολης, σας περιμένει και φέτος ανανεωμένο! Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα το χαρούν! Που θα απολαύσουν το υπέροχο περιβάλλον του και το εμπλουτισμένο πρόγραμμα υπηρεσιών που σας προσφέρει. Αρκεί μόνο να δείτε πόσο φροντίσαμε τα παιδιά σας… αλλά και εσάς, με τις δωρεάν υπηρεσίες του Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa! …υπέροχο, μοναδικό, ανεπανάληπτο!

με Εορταστικό All Inclusive!
Οργανωμένο kid ’s club
* Στολισμός δέντρου
* Γωνιά του Αη Βασίλη για φωτογραφίες
* Επιτραπέζια, πνευματικά και κινητικά παιχνίδια
* Χειροτεχνίες, κατασκευές και ζωγραφική
* Face painting
* Καραόκε
* Χριστουγεννιάτικες ταινίες
* Δωρεάν μπαλόνια και καραμέλες.

ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΓΙΑ… ΜΕΓΑΛΟΥΣ!
Υπηρεσίες ΕΥΕΞΙΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τους φιλοξενούμενους του προγράμματος, στο Thraki Palace Thalasso & Wellness Spa, συνολικής επιφάνειας 2.400 τ.μ.
• Εορταστικά διπλά Ρεβεγιόν 24,25 με ορχήστρα
• Welcome Drink κατά την άφιξη.
• Στο bar του ξενοδοχείου καθημερινά, απεριόριστη κατανάλωση λευκού & κόκκινου κρασιού, βαρελίσιας μπύρας, αναψυκτικών, ούζου, τσίπουρου, χυμών, αφεψημάτων και καφέδων(ζεστού nescafe, φραπέ, φίλτρου).
• Καθημερινή απογευματινή Εορταστική Γωνιά με γλυκά, ποπκόρν, ζεστό καφέ, ζεστή σοκολάτα, ζεστό κρασί και τσάι από βότανα.
Ψητά κάστανα το απόγευμα.
Υπέροχες ιδέες εκδρομών (Κομοτηνή, Ξάνθη, Αδριανούπολη, Σουφλί, Δέλτα Έβρου κ.α.)