en | gr
en | gr

TINOS BEACH HOTEL & BUNGALOWS 4* Τήνος

Με SMART ALL INCLUSIVE στο TINOS BEACH HOTEL & BUNGALOWS 4* στην Τήνο

4 μέρες στο TINOS BEACH στα Κιόνια της Τήνου με δικό σας μέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδρομές και εισιτήρια) με ημιδιατροφή.

Η Τήνος είναι το ίδιο όμορφη με τις υπόλοιπες Κυκλάδες με χαρακτήρα αληθινά παραδοσιακό και όχι απλά τουριστική βιτρίνα. Αποτελεί την πιο ευχάριστη έκπληξη για τον επισκέπτη των Κυκλάδων και σας καλεί να ανακαλύψετε τις ομορφιές και τον πολιτισμό της, με σημείο εκκίνησης το Tinos Beach! Όλα είναι σε απόσταση αναπνοής… η θάλασσα, οι ταβέρνες των Κιονίων, η Χώρα. Και σε ένα τέταρτο το σκηνικό αλλάζει εντελώς αποκαλύπτοντας στους περιηγητές έναν τόπο ονειρεμένο.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Tο resort διαθέτει 160 δωμάτια που κατανέμονται σε ένα κεντρικό κτίριο 3 ορόφων και τρία τριώροφα συγκροτήματα δωματίων τύπου bungalows. Τα δωμάτια του κεντρικού κτιρίου: superior με μοναδική θέα θάλασσα, τα classic με πλευρική θέα θάλασσα ενώ στα bungalows η ίδια κατηγορία διαθέτει ευρύχωρα μπαλκόνια με πέργκολα και θέα θάλασσα. Tα bungalows λόγω των σημαντικά μεγαλύτερων διαστάσεων τους, αποτελούν ιδανική επιλογή για οικογένειες.


ΠΑΡΟΧEΣ: Στους μοναδικούς άνετους χώρους του θα βρείτε πισίνα με γλυκό νερό, παιδική πισίνα, οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και ομπρέλες, παραθαλάσσια ταβέρνα, παιδική χαρά, γήπεδο τένις, επιτραπέζια παιχνίδια, μπιλιάρδο, πινγκ πονγκ, internet corner, wi-fi στο σαλόνι της υποδοχής, snack
bar, beach bar, αίθουσα χαρτιών.

ΓΕΥΣΕΙΣ: Το πρωινό είναι μπουφέ αμερικάνικου τύπου που σερβίρεται στο κεντρικό εστιατόριο. Η ημιδιατροφή (δείπνο σερβίρεται επίσης στο κεντρικό εστιατόριο).
 
Τιµή κατ’ άτοµο µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, χωρίς εισιτήρια ή µεταφορές.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00
 

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.