en | gr
en | gr

ΖΥΡΙΧΗ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ- ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ – ΒΕΡΝΗ 4 ημέρες

1η μέρα: Αθήνα – Καταρράκτες Ρήνου- Ζυρίχη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση µε την σιγουριά και άνεση της Ελβετικής SWISS INTERNATIONAL για τη Ζυρίχη. Άφιξη και αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου ένα μεγαλειώδες θέαµα της φύσης που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη καθώς ο υδάτινος όγκος πέφτει µε βοή από ψηλά και στην βάση σχηµατίζει λίµνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του ποταµού. Ακολουθεί η περιήγησή µας, στην οικονοµική πρωτεύουσα της χώρας, όπου θα έχουµε την ευκαιρία να περπατήσουµε στους κεντρικούς πεζόδροµους, την Μπάνχοφστρασσε, την παλιά πόλη, την Φραουµύνστερ µε τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, , τον  Πύργο του Ρολογιού, τις γέφυρες του ποταµού Λίµατ . Μεταφορά και τακτοποίηση στο επιλεγμένο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4*sup (www.swissotel.com) κοντά σε στάση του τραμ που οδηγεί στο κέντρο της πόλης μόλις σε 15΄. Δυνατότητα πρώτης περιπατητικής γνωριμίας με τα φωτισμένα ατμοσφαιρικά, ιστορικά κτίρια της Ζυρίχης που καθρεπτίζονται στα νερά του ποταμού Λίματ.

2η μέρα: …στο κοσμοπολίτικο Ιντερλάκεν & Βέρνη

Μπουφέ πρόγευµα και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο θέρετρο Ιντερλάκεν με εξαιρετική θέα στις βουνοκορφές του Jungfraujoch και των Ελβετικών Άλπεων, πριν καταλήξουμε στη πρωτεύουσα Βέρνη για να γνωρίσουμε το κτίριο του Κοινοβουλίου, τον Πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον Καθεδρικό του Αγίου Βικεντίου και να περπατήσουμε στα πεζοδρομημένα τμήματα και τις αψιδωτές στοές. Επιστροφή στη Ζυρίχη.

3η μέρα: Ζυρίχη

Μπουφέ πρόγευμα και όλη μέρα στη διάθεσή σας. Περπατείστε στους εμπορικούς  δρόμους με τις τράπεζες, τις πολυτελείς μπουτίκ & τα πολυκαταστήματα ή επισκεφθείτε ένα πολυκατάστημα Bucherer για τα αναμνηστικά δωράκια σας όπως ρολόι τοίχου, σοκολάτες και κάντε ένα περίπατο γύρω από τα πάρκα της λίμνης. Το βράδυ διαλέξτε ένα από τα πανέμορφα εστιατόρια που σερβίρουν ελβετική κουζίνα µε μεγάλη ποικιλία γεύσεων & μη ξεχνάτε είµαστε στη χώρα της σοκολάτας!

4η μέρα: …στη κουκλίστικη Λουκέρνη – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και εξόρµηση στη κουκλίστικη Λουκέρνη, κτισµένη στην άκρη της λίµνης των τεσσάρων καντονιών με την χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνηµείο των Λεόντων και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης για τη πτήση της επιστροφής µε SWISS για Αθήνα γεμάτοι όμορφες εντυπώσεις από το ταξίδι μας αυτό.

 

Σημείωση:  Η σειρά των ξεναγήσεων / περιηγήσεων μπορεί να τροποποιηθεί χωρίς καμιά παράλειψη.To 5ημερο πρόγραμμα έχει μια επιπλέον ελεύθερη μέρα .

ΑΝΑΧ.: 28 Φεβρ., 22 Μαρτ., 4, 5 μέρες

ΑΠΟΚΡΙΑ   5ημέρες :  585€ –  535€ (SMART) το άτομο σε δίκλινο και 750€ – 710€ (SMART) σε μονόκλινο.

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 4 ημέρες:  525€ το άτομο σε δίκλινο και 645€ σε μονόκλινο.
                   

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 145 € περίπου

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΖΥΡΙΧΗ-ΑΘΗΝΑ µε SWISS INTERNATIONAL
• Τρεις ή τέσσερις διαν/σεις στo επιλεγμένο COURTYARD by MARRIOTT ZURICH NORD 4*sup  
• Μπουφέ πρόγευµα καθημερινά
• Μεταφορές, περιηγήσεις & επισκέψεις µε τοπικό κλιματιζόμενο πούλµαν
• Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
• ΦΠΑ

Δεν περιλαμβάνονται:
Φόροι αεροδρομίων, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία/χώρους, εισιτήρια πλοιαρίων-τρένων- τελεφερίκ, δημοτικός φόρος πόλης (καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο), προαιρετικές εκδροµές κ.λπ. που δεν αναφέρονται στα πιο πάνω περιλαμβανόμενα.