en | gr
en | gr

Κοστιέρα Αμαλφιτάνα & Ρώμη 7 ημέρες

7 μέρες Νάπολη – Ρώμη – Τίβολι – Κατακόμβες – Ριβιέρα Αμαλφιτάνα – Ποζιτάνο – Αμάλφι – (Ραβέλλο) – Κάπρι – Σαλέρνο – Νάπολη. Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με πρωινό και τρία δείπνα καθημερινά.

 

 

Ημέρα 1: Αθήνα – Νάπολη – Ρώμη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Νάπολη με την AIR MERIDIANA. Αναχώρηση για Ρώμη τακτοποίηση στο κεντρικότατο πολυτελές ξενοδοχείο LUDOVISI PALACE 4* (www.ludovicipalacehotel.com). Διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 2: Ρώμη – ξενάγηση πόλεως
Πρόγευμα και αναχώρηση για τη ξενάγηση θα περιηγηθούμε στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου, στη Piazza Venezia,και το Vittoriano, στο Καπιτώλιο, στην Φοντάνα ντι Τρέβι,το Πάνθεον και τέλος το Κολοσσαίο είναι μερικά από τα αξιοθέατα της. Ελεύθερος χρόνος το βράδυ, διανυκτέρευση.

 

Ημέρα 3: Ρώμη – Τίβολι – Κατακόμβες
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Τίβολι με το αυτοκρατορικό παλάτι, του Ανδριανου. Συνεχίζουμε με τη Villa d’Este.Τελος θα επισκεφτούμε τις κατακόμβες του Αγίου Καλλίστου.Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Ημέρα 4: Ρώμη – Νάπολη – Σορρέντο – Σαλέρνο
Πρόγευμα, αναχώρηση για τη Νάπολη και περιήγηση στην όμορφη πόλη, ελεύθερος χρόνος να επισκεφτείτε το μουσείο που φιλοξενούνται οι τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Τελευταίος σταθμός το Σορρέντο και περιήγηση της πόλης. Αφιξη και τακτοποίηση στο κεντρικό GRAND HOTEL SALERNO 4* (www.grandhotelsalerno.com) σε superior δωμάτια με θέα θάλασσα. Δείπνο.

 

Ημέρα 5: Ριβιέρα Αμαλφιτάνα – Ποζιτάνο – Αμάλφι – (Ραβέλλο)
Πρόγευμα. Αναχώρηση με το καραβάκι από το Σαλέρνο για το Ποζιτάνο. Βόλτα στη πόλη και από εκεί με τοκαραβάκι, θα φτάσουμε στο Αμάλφι περιήγηση και χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο.

 

Ημέρα 6: Κάπρι … ο κήπος της Εδέμ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο για το Κάπρι. Φτάνοντας στη Marina Grande θα αναχωρήσουμε με το τελεφερίκ για επίσκεψη στο Κάπρι. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο Σαλέρνο. Δείπνο.

 

Ημέρα 7: Σαλέρνο – Νάπολη – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Νάπολη για την πτήση της επιστροφής.

 

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν θα επιτρέπουν την πλεύση των Καραβιών προς Ποζιτάνο & Αμάλφι, η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί οδικώς, με πουλμαν της γραμμής. Το φαγητό που σερβίρεται στα ξεν/χεια είναι απλό σετ μενού 3 πιάτων και όχι μπουφέ.

 

Τιμές κατ’άτομο  
Συνδυασμός ξενοδοχείων

28/07/2014 έως 03/08/2014, 04/08/2014 έως 10/08/2014 & 11/08/2014 έως 17/08/2014:  695€ το άτομο σε δίκλινο και 859€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 565€.

18/08/2014 έως 24/08/2014 & 25/08/2014 έως 31/08/2014:  635€ το άτομο σε δίκλινο και 799€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 515€.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΝΑΠΟΛΗ – ΑΘΗΝΑ με την AIR MERIDIANA
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο επιλεγμένο ξενοδοχείο LUDOVISI PALACE 4* στη Ρώμη ή παρόμοιο
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο επιλεγ- μένο ξενοδοχείο GRAND HOTEL SALERNO 4* σε superior δωμάτια με θέα θάλασσα
  • Μπουφέ πρωινό καθημερινά στα ξενοδοχεία
  • Τρία δείπνα (μενού 3 πιάτων) στο ξενοδοχείο στο Σαλέρνο
  • Εκδρομές, περιηγή- σεις & επισκέψεις ως περιγράφονται ανωτέρω
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 145 € περίπου, φόροι πόλεων, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία, καθώς & ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο κ.λ.π.