en | gr
en | gr

Στα χρώματα του καρναβαλιού της Βενετίας 7 ημέρες

Shopping therapy στο Μιλάνο – Λίμνη Γκάρντα & επίσκεψη στη Βερόνα

 

 1η μέρα : Αθήνα – Πάτρα (εν πλω)

Αναχώρηση από Αθήνα για Πάτρα και επιβίβαση στο πολυτελές σύγχρονο ταχύπλοο που φτάνει στην Ανκόνα σε λιγότερο από 20 ώρες! Χαρείτε τις ανέσεις του πλοίου.

 

2η μέρα : Ανκόνα – Βερόνα – Λίμνη Γκάρντα

Άφιξη το πρωί στην Ανκόνα και ξεκούραστοι ξεκινάμε για τη Βόρεια Ιταλία για να επισκεφθούμε αρχικά τη Βερόνα, την ιστορική πόλη του Ρωμαίου και της lουλιέτας και της επιβλητικής Ρωμαϊκής Αρένας. Συνεχίζουμε για τη μεγαλύτερη, πανέμορφη περιοχή της Λίμνης Γκάρντα, όπου μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον στο νότιο τμήμα της λίμνης, βρίσκεται το επιλεγμένο PARC HOTEL Castelnuovo del Garda 4* (www.parchotels.it).Το σύγχρονο αυτό ξενοδοχειακό συγκρότημα, 153 δωματίων διαθέτει εκτός των άλλων, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, κέντρο ομορφιάς και αδυνατίσματος, σολάριουμ, αρωματοθεραπεία, σάουνα, τζακούζι, χαμάμ και σύγχρονο γυμναστήριο. Ποτό καλωσορίσματος και δείπνο.

 

3η μέρα : Βενετίας … η πόλη των Δόγηδων!

Μπουφέ πρόγευμα και σε μία ώρα και μισή περίπου βρισκόμαστε στο Βενετσιάνικο Καρναβάλι. Είμαστε ελεύθεροι στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου με το παλάτι των Δόγηδων και την Γέφυρα των Στεναγμών να χαρούμε την φαντασμαγορία και την ατμόσφαιρα του Καρναβαλιού. Απολαύστε τους μασκαράδες που κινούνται αέρινα και χορευτικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.

 

4η μέρα : … shopping therapy στο Μιλάνο!

Τα μοναδικά καταστήματα και μπουτίκ είναι δίπλα σας!!! Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για επίσκεψη στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο με το Ντουόμο, τη Γκαλερία Βιττόριο Εμμανουέλε και τη θρυλική Σκάλα. Χρόνος ελεύθερος για μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο και ψώνια στα πολυτελή καταστήματα που ανοίγουν το μεσημέρι ή για άλλες δραστηριότητες. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο.

 

5η μέρα : Καρναβάλι Βενετίας & Grand Finale – πυροτεχνήματα!!

Μπουφέ πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα του πιο φημισμένου καρναβαλιού παγκοσμίως. Αρχικά με το πούλμαν και στη συνέχεια με το παραδοσιακό βαπορέτο (έξοδα ατομικά), θα φτάσουμε στη «Γαληνοτάτη», που μας περιμένει μασκαρεμένη. Η μέρα είναι αφιερωμένη στο GRAND FINALE του καρναβαλιού. Θα βρεθούμε στη καρδιά της πόλης, όπου πλήθος διαφορετικών εκδηλώσεων μας περιμένουν. Χαρείτε στη φαντασμαγορικά στολισμένη κεντρική πλατεία, την εύθυμη ατμόσφαιρα και τους υπέροχα και πολύ προσεγμένα μεταμφιεσμένους που κινούνται στα γραφικά στενά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

6η μέρα : Λίμνη Γκάρντα – Ανκόνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για Ανκόνα όπου το σύγχρονο και πολυτελές ταχύπλοο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα. Επιβίβαση, τακτοποίηση στις καμπίνες & απόπλους.

 

7ημέρα : Πάτρα – Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και πορεία επιστροφής για την Αθήνα.

 

Συνοπτικό πρόγραμμα 6ήμερου προγράμματος

1η μέρα: Αθήνα/Πάτρα εν πλω

2η μέρα: Ανκόνα/Βερόνα/Castelnuovo del Garda

3η μέρα: Εκδρομή στο Μιλάνο

4η μέρα: Εκδρομή στην Βενετία, Grand Finale

5η μέρα: Λίμνη Γκάρντα / Ανκόνα, εν πλω

6η μέρα: Πάτρα / Αθήνα

 

* Σημείωση: H προσφορά για τις 2κλινες καμπίνες ισχύει για περιορισμένο αριθμό καμπινών!

 

 ΑΝΑΧ. : 28 Φεβρουαρίου & 01 Μαρτίου 6,7 μέρες

7 μέρες:  545€ το άτομο σε δίκλινο και 645€ σε μονόκλινο.

Τρίτο άτομο έως 12 ετών: 525€.

6 μέρες:  479€ το άτομο σε δίκλινο και 559€ σε μονόκλινο.

Τρίτο άτομο έως 12 ετών: 459€.

 

 Περιλαμβάνονται:

• Εισιτήρια πλοίων ΠΑΤΡΑ – ΑΝΚΟΝΑ – ΠΑΤΡΑ

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν ως πρόγραμμα

• Διαμονή στο επιλεγμένο PARC HOTEL 4* Castelnuovo del Garda

• Πρωινό μπουφέ & ένα δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)

• Ποτό καλωσορίσματος

• ΔΩΡΕΑΝ χρήση της εσωτερικής πισίνας & γυμναστηρίου στο ξενοδοχείο

• Αρχηγός Συνοδός του γραφείου μας

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται:

Αχθοφορικά, είσοδοι σε μουσεία μνημεία & λοιπά αξιοθέατα φιλοδωρήματα, βαπορέττα Βενετίας, δημοτικός φόρος πόλης (καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο) και ότι δεν αναφέρεται στα πιο πάνω προσφερόμενα ή προτείνεται ως προαιρετικό.