en | gr
en | gr

Αγίου Πνεύματος στα… ελληνικά φιόρδ στο Sivota Diamond 5* Lux

4 ημέρες με πούλμαν Μονή Γηρομερίου – Σαγιάδα – Πάργα – Αχέροντας – Γλυκή – Παραμυθιά. Διαμονή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND 5* Lux στα Σύβοτα Θεσπρωτίας με ημιδιατροφή.

Αναχώρηση: 29 Μαΐου

1η μέρα: Αθήνα – Σύβοτα
Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:30, περνώντας τη Γέφυρα του Ρίο. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας φτάνουμε στην Άρτα, κι από ‘κει στα κοσμοπολίτικα Σύβοτα Θεσπρωτίας. Τακτοποίηση στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND 5* Lux. Δείπνο.

2η μέρα: Αχέροντας – Σούλι – Γλυκή – Παραμυθιά
Πρόγευμα μπουφέ. Μέσω Παραμυθιάς, κατευθυνόμαστε προς το περήφανο και ηρωικό Σούλι (Κούγκι) όπου θα δούμε τον τόπο της αυτοθυσίας του καλόγερου Σαμουήλ και άλλων Σουλιωτών το1803 μ.Χ. Συνεχίζουμε για Γλυκή συνοδευόμενοι από εικόνες γαλήνης και ομορφιάς. Χρόνος για γεύμα στην πανέμορφη εξοχή. Καιρού επιτρέποντος, σας προτείνουμε την  περίφημη βαρκάδα (έξοδα ατομικά), στις όχθες του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα! Επιστροφή και το βράδυ δείπνο.

3η μέρα: Μονή Γηρομερίου – Σαγιάδα – Σύβοτα
Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Γηρομερίου (13ος αιώνας) δίπλα στα Ελληνο-Αλβανικά σύνορα με τις σπάνιες αγιογραφίες από την εποχή της ακμής του Δεσποτάτου της Ηπείρου. Χρόνος για γεύμα στο γραφικό ψαροχώρι
της Σαγιάδας και επιστροφή προς την Ηγουμενίτσα και να απολαύσουμε τα Σύβοτα με τα πολλά καταπράσινα μικρά νησάκια μέσα στη θάλασσα. Πολλοί καταπράσινοι κολπίσκοι, καταγάλανα νερά που δημιουργούν φυσικά φιόρδ κάνουν το τοπίο μοναδικό σε ομορφιά! Δείπνο.

4η μέρα: Σύβοτα – Πάργα – Αθήνα
Πρόγευμα μπουφέ και αναχώρηση για την ονειρική Πάργα. Χρόνος στον όμορφο παραθαλάσσιο δρόμο για καφέ και φωτογραφίες με θέα στο νησάκι απέναντι και το κάστρο ψηλά στο βάθος. Μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Πρεβέζης – Ακτίου και της γέφυρας Αντιρρίου – Ρίου, επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή. Ξενοδοχείο: SIVOTA DIAMOND RESORT

  29/05/2015 εώς 01/06/2015
Δίκλινο € 299.00
3ο άτομο € 240.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 110.00
Μονόκλινο € 410.00
 
ΔΩΡΕΑΝ χρήση της εσωτερικής πισίνας, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι & γυμναστήριο
 
Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND 5* Lux στα Σύβοτα Θεσπρωτίας
  • Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.