en | gr
en | gr

Απόδραση στην Απουλία – Εκδρομή στην Ιταλία από Πάτρα

Απόδραση στην Απουλία Ιταλία

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/10

Μπάρι

Συγκέντρωση στo λιμάνι της Πάτρας στις 17:00 μ.μ. Eπιβίβαση στο SUPERFAST Ι και αναχώρηση για το Μπάρι. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους χώρους αναψυχής του πλοίου ή να κάνετε τις αγορές σας από τα καταστήματα του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/10
Άφιξη στο Μπάρι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Φασάνο / Ζοο Safari. Θα απολαύσουμε στιγμές από αληθινό σαφάρι… στην Ιταλία. Μέσα σε μία έκταση αρκετών εκατοντάδων στρεμμάτων θα απολαύσουμε από κοντά ελεύθερα τα άγρια ζώα. Αναχώρηση για να επισκεφθούμε το μοναδικό στον κόσμο ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛλΟ. Το «χωριό των τρούλων», προστατευμένο από την UNESKO, παίρνει το όνομα του από τις κωνικές στέγες (trulli) από πλάκες τοπικού ασβεστόλιθου. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη. Διανυκτέρευση στο Μπάρι.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/10
Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε την Ματέρα.Σε καμία άλλη πόλη δεν θα δεις τόσο δυνατές εικόνες της χαμένης ιταλικής κουλτούρας και παράδοσης. Ιστορίες ανείπωτης φτώχειας διηγούνται τα sassi, οι δυο περιοχές με τα πέτρινα σκαλισμένα σπίτια- σπηλιές, το ένα πάνω στο άλλο.

Η Dei Sassi, η διάσημη πόλη των τρωγλοδυτών της Ματέρας, θεωρείται μία από τις αρχαιότερες στον κόσμο και αποτελεί ένα από τα 721 αξιοθέατα του πλανήτη που έχουν ανακηρυχθεί από την UΝΕSCΟ Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς. Επιστροφή από την Ματέρα το μεσημέρι, όπου θα επισκεφθούμε το εμπορικό χωριό στην Μολφέτα, κοντά στο Μπάρι. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι. Επιβίβαση στο SUPERFAST ΙI και απόπλους για την Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

ΤΡΙΤΗ 28/10
Μετά το αξέχαστο ταξίδι μας στην Αδριατική, φτάνουμε στην Πάτρα στις 12:30 το πρωί.

Συμμετοχή ανά άτομο :  205€

Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο έως 10/10/2014

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορά και λοιπές μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή στο πλοίο σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες.
(επιβάρυνση για χρήση δίκλινης εξωτερικής καμπίνας είναι 50 ευρώ κατ’ άτομο).
Μία (1) διανυκτέρευση σε δίκλινα δωμάτια επιλεγμένου ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Μπάρι & πρωινό.
Ταξιδιωτική ασφάλιση και όλοι οι φόροι, έξοδα λιμένων, διόδια.

Δεν περιλαμβάνονται:

Eίσοδοι σε μουσεία, Zoo Safari
Συμμετοχή παιδιών έως 4 ετών, 45 €, παιδιών ηλικίας 4-12 ετών 155€
Διαφορά για τρίκλινη καμπίνα 20 € ανά άτομο