en | gr
en | gr

Χριστουγεννιάτικες αγορές στη Βουδαπέστη 4 ημέρες

4 μέρες Βουδαπέστη – (Παραδουνάβια χωριά) – Βιέννη σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό καθημερινά.

 

Ημέρα 1: Αθήνα – Μπρατισλάβα – Βουδαπέστη (ξενάγηση πόλεως) (200χλμ)    
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Μπρατισλάβα. Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την αυτοκρατορική Βουδαπέστη. Με την άφιξη ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το Δούναβη, στη Bούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Mαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Ηρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Mατίας στη Bούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Θα τελειώσουμε την ξενάγηση με επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Νίκης, αφιερωμένο στους ήρωες του B΄ Παγκόσμιου πόλεμου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετικά μια επίσκεψη σε Oυγγαρέζικη ταβέρνα, όπου το πικάντικο γκούλας και τα τσιγγάνικα βιολιά θα σας ζαλίσουν υπέροχα. Διανυκτέρευση.    

Ημέρα 2:Βουδαπέστη – (παραδουνάβια χωριά προαιρετική) (47χλμ)    
Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη. Εμείς σας προτείνουμε εκδρομή για να γνωρίσετε τα πανέμορφα παραδουνάβια χωριά. Πρώτη μας στάση στο Έστεργκομ, πρώτη πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, όπου θα επισκεφθούμε το Μητροπολιτικό σταθμό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο Βίσενγκρατ με το μεσαιωνικό κάστρο και θα καταλήξουμε στο γραφικό χωριό των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα, όπου μπορείτε να ψωνίσετε κρύσταλλα, πορσελάνες και πολλά αναμνηστικά δώρα. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.    

Ημέρα 3:Βουδαπέστη (ελεύθερη ημέρα)
Πρωινό και η ημέρα σας ελεύθερη να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς νομίζετε καλύτερα. Στον ελεύθερο χρόνο σας, επισκεφθείτε την οδό Βάτσι Ούτσα με τα ωραία καταστήματα, την μοντέρνα πλατεία Μαρτινέλι ή την πλατεία Βαροσμάρτι με το περίφημο καφέ Ζερμπό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
    
Ημέρα 4: Βουδαπέστη – Βιέννη (ξενάγηση πόλεως) (243χλμ) – Αθήνα    
Πρωινό και αναχώρηση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Με την άφιξη ακολουθεί ξενάγηση της πόλης με τον τοπικό μας ξεναγό. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, το πασίγνωστο Σένμπρουν, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε την ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

Τιμή κατ’ άτομο
20/12/2014 εώς 23/12/2014

Ξενοδοχείο SOFITEL BUDAPEST CHAIN BRIDGE

Δίκλινο € 335.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 245.00
Μονόκλινο € 425.00

Ξενοδοχείο BEST WESTERN HOTEL HUNGARIA

Δίκλινο € 275.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 215.00
Μονόκλινο € 325.00

Ξενοδοχείο MERCURE KORONA

Δίκλινο € 295.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 235.00
Μονόκλινο € 355.00

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Μπρατισλάβα/Βιέννη – Αθήνα
  • Μετακινήσεις με πολυτελή υπερυψωμένα πούλμαν του γραφείου μας.
  • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο εξωτερικού
  • Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
  • Πρωινό καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας
  • Φ.Π.Α.
  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής /επαγγελματικής ευθύνης.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι Αεροδρομίων & επίναυλοι καυσίμων (€ 145), Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, και γενικά όπου απαιτείται. Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία.