en | gr
en | gr

Χριστουγεννιάτικες αγορές της Βαυαρίας 5 ημέρες

5 μέρες Μόναχο – Νυρεμβέργη – Ρόττενμπουρκ σε ξενοδοχείο 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

Αναχώρηση: 4, 11 Δεκεμβρίου

Ημέρα 1: Αθήνα – Μόναχο – Νυρεμβέργη , Χριστουγεννιάτικη αγορά    
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Μόναχο με την LUFTHANSA. Άφιξη & αναχώρηση για την Νυρεμβέργη με τα μεσαιωνικά κτίρια, το Δημαρχείο και τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό. Θα επισκεφτούμε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά και περπατήστε μέχρι την Christkindlesmarkt, την παραμυθένια πόλη των Carousel, των έλκηθρων και των πολυάριθμων δραστηριοτήτων για παιδιά και χαθείτε μέσα σε υπαίθρια καταστήματα που σας περιμένουν για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Αναχώρηση για το Μόναχο όπου άφιξη και τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο COURTYARD by MARRIOTT CITY EAST 4*.

Ημέρα 2: Χριστουγεννιάτικη αγορά Μονάχου    
Μπουφέ πρόγευμα και περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο με τα εντυπωσιακά μέγαρα, το Δημαρχείο και άλλα αξιοθέατα. Βόλτα στην Χριστουγεννιάτικη αγορά και θαυμάστε το ρολόι επιβλητικού Δημαρχείου που χτυπάει δύο φορές και τις 32 φιγούρες που μπαινοβγαίνουν υπό τους ήχους 40 καμπανών. Εδώ, θα δείτε το πανύψηλο 100 μ. Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 2500 λαμπιόνια, το άρωμα του ζεστού κρασιού στα μικρά ξύλινα περίπτερα αλλά και τα κλασσικά λαχταριστά λουκάνικα Wurst μέχρι πανέμορφα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Ημέρα 3: Εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ    
Μπουφέ πρόγευμα και ξεκινάμε (έξοδα ατομικά) την ολοήμερη εκδρομή μας στη πανέμορφη πόλη του Σάλτσμπουργκ. Ανάμεσα σε κομψές μπουτίκ και βιτρίνες με πορσελάνινες κούκλες βρίσκεται το σπίτι-μουσείο όπου γεννήθηκε ο Μότσαρτ με ενδιαφέροντα προσωπικά και οικογενειακά αντικείμενα. Αφήνοντας την παλιά πόλη, θα διασχίσουμε το ποτάμι από τη γέφυρα Μάκαρτστεγκ για να θαυμάσουμε το παλάτι Μιραμπέλ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Ημέρα 4: στο παραμυθένιο Ρόττενμπουρκ …στον ρομαντικό δρόμο    
Μπουφέ, πρόγευμα και διασχίζοντας την εντυπωσιακή Βαυαρική ύπαιθρο του επονομαζόμενου Ρομαντικού Δρόμου, θα φτάσουμε στην παραμυθένια μεσαιωνική πόλη του Ρότενμπουργκ, όπου σχεδόν όλο το χρόνο ζει στη μαγεία των Χριστουγέννων. Περπατήστε μέσα στα πλακόστρωτα δρομάκια της με τα χαρακτηριστικά ξύλινα σπιτάκια, θαυμάστε το αναγεννησιακό επιβλητικό Δημαρχείο και διαλέξτε κάποιο γιορτινό δωράκι από τα στολισμένα μαγαζάκια. Προτείνουμε (έξοδα ατομικά) το γεύμα σας σήμερα να είναι στο παγκόσμια γνωστό εστιατόριο του ξενοδοχείου Eisenhut, με τη λιθόστρωτη ταράτσα του με την εξαιρετική θέα τον ποταμό Tauber.

Ημέρα 5: Μόναχο – Αθήνα    
Μπουφέ πρόγευμα και διαθέστε τον ελεύθερο χρόνο σας σε επισκέψεις σε μουσεία και πινακοθήκες του Μονάχου (εφόσον είναι ανοιχτά). Επισκεφτείτε τη Alte Pinakotek με αίθουσες γεμάτες αριστουργήματα παλιών δασκάλων της Αναγέννησης ή προτιμήστε το Deutches Museum που καλύπτει κάθε διάσταση επιστήμης & τεχνολογίας σε πενήντα πέντε διαφορετικές αίθουσες ή τέλος δείτε το μουσείο της BMW και το Ολυμπιακό Πάρκο. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο & πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.    

SMART PRICE: Για κρατήσεις έως 30 μέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

 

Τιμή κατά άτομο

04/12/2014 έως 08/12/2014
COURTYARD by MARRIOT CITY EAST HOTEL: 525€ το άτομο σε δίκλινο και 655€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 425€.

11/12/2014 έως 15/12/2014
COURTYARD by MARRIOT CITY EAST HOTEL: 555€ το άτομο σε δίκλινο και 685€ σε μονόκλινο.
Τρίτο άτομο από 1-12 ετών 455€.

 

Περιλαμβάνονται

  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο COURTYARD by MARRIOTT CITY EAST 4*
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΑΧΟ – ΑΘΗΝΑ με LUFTHANSA ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΑΧΟ 06:10 – 07:45 ΜΟΝΑΧΟ ΑΘΗΝΑ 19:10 – 22:40
  • Φ.Π.Α
  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
 
Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων 170 €, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.