en | gr
en | gr
04/08/2024 - 12/08/2024
από 1.100 € το άτομο
με πούλμαν

Πανόραμα Ιταλίας εκδρομή Bella Italia ! αναχώρηση 04/08

1η μέρα 4 – 8 – 24: ΠΑΤΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ.

Συγκέντρωση των εκδρομέων μας στις 08:45 π.μ.  και άμεση αναχώρηση στις 06:00 π.μ. για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας στις 13:30 μ.μ., αστυνομικός και τελωνειακός έλεγχος, επιβίβαση στο πλοίο. Αναχώρηση στις 16:30 μ.μ.. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα 5-8-24 : ΑΓΚΩΝΑ – ΡΩΜΗ

Άφιξη στο λιμάνι της Αγκώνας στις 11:30 π.μ. (ώρα Ιταλίας), και άμεση αναχώρηση για την αιώνια πόλη την Ρώμη. Άφιξη στην Ρώμη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. δείπνο, Χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3η μέρα 6-8-24 : ΡΩΜΗ.

Μετά το πρωινό, ξενάγηση της Αιώνιας Πόλης με την Βασιλική του Αγ. Πέτρου στο Βατικανό, την πλατεία του Καπιτωλίου, την πιάτσα Βενέτσια με το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, την αρχαία Ρωμαϊκή αγορά, το Κολοσσαίο, την πλατεία Δημοκρατίας και τη Φοντάνα Ντι Τρέβι. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

4η μέρα 7-8-24 : ΡΩΜΗ – ΣΙΕΝΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πόλη της Αναγέννησης, την Φλωρεντία με ενδιάμεση επίσκεψη στην γραφική Σιένα με την πλατεία των 9, όπου διεξάγεται το περίφημο Πάλιο. Άφιξη στη πόλη των Μεδίκων την Φλωρεντία, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5η μέρα 8-8-24 : ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΜΙΛΑΝΟ.

Μετά το πρωινό, θα ξεναγηθούμε στην πόλη των Μεδίκων με το Ντουόμο την πλατεία Ντέλλα Σινιορία, το Παλάτσο Βέκιο, το Πόντε Βέκιο και την Σάντα Κρότσε. Μετά το πέρας της ξενάγησης χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το Μιλάνο. Αφού διανύσουμε σχεδόν όλη την λεωφόρο Σερινίσσιμα και το βιομηχανικό βορρά, φτάνουμε στο Μιλάνο. Άμεση ξενάγηση, όπου θα δούμε το επιβλητικό Ντουόμο με την πλατεία του, την ξακουστή Σκάλα του Μιλάνου, το κάστρο Φορτέτσα, την γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε 2, την οδό Μόντε Ναπολεόνε με τους οίκους Μόδας. Μετά την ξενάγηση, χρόνος ελεύθερος για φαγητό και ψώνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος., δείπνο, διαν/ση.

6η μέρα 9-8-24 : ΜΙΛΑΝΟ – ΒΕΡΟΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Βερόνα. Άφιξη. Περιήγηση της πόλης των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, όπου θα θαυμάσουμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια, το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για την γαληνοτάτη Βενετία. Αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, περιοχή Μέστρε. Δείπνο & διανυκτέρευση.

7η μέρα 10-8-24 : ΒΕΝΕΤΙΑ.

Μετά το πρωινό, επίσκεψη και ξενάγηση της νησιώτικης Βενετίας, της Πόλης των Δόγηδων με την πλατεία του Αγ. Μάρκου και την ομώνυμη Βασιλική, τον Πύργο του Ωρολογίου, το Παλάτι των Δόγηδων και την γέφυρα των Στεναγμών, των Άγιο Γεώργιο των Ελλήνων κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Δείπνο. Το βράδυ προτείνουμε προαιρετική μετάβαση στην πλατεία Αγίου Μάρκου, ν΄ απολαύσουμε το ποτό μας σ΄ ένα από τα φημισμένα καφέ της πλατείας. διαν/ση.

8η μέρα 11-8-24 : ΒΕΝΕΤΙΑ – AΓKΩNA.

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το λιμάνι της Αγκώνας. Άφιξη στο λιμάνι της Αγκώνας, τελευταίος ιταλικός σταθμός, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση και άμεση αναχώρηση στις 14:00 μ.μ. για Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

9η μέρα 12-8-24 : ΠΑΤΡΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Άφιξη στην Πάτρα στις 15:00 μ.μ. ( ώρα Ελλάδος )  γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.


ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

 • ΔΙΚΛΙΝΟ – ΤΡΙΚΛΙΝΟ € 1100
 • MONOKΛΙΝΟ € 1500
 • ΠΑΙΔΙΚΟ 2-12 ΕΤΩΝ € 950
 • ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ € 85

Περιλαμβάνονται

 • Οι μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Εισιτήρια Πάτρα – Αγκώνα – Πάτρα σε 4κλινες (ΑΒ4) εσωτερικές καμπίνες.
 • Εξι (6) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 αστέρων σε δίκλινα δωμάτια.
 • Πρωινό (6)και ένα δείπνο καθημερινά (6), εκτός του πλοίου.
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας.
 • Τοπικοί ξεναγοί στη Ρώμη, Φλωρεντία, Μιλάνο, Βενετία.
 • Λιμενικά τέλη, διόδια αυτοκινητοδρόμων, διόδια εισόδου πόλεων (Check point).
 • Χάρτες, έντυπα.
 • Φ. Π. Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

 • Είσοδοι μουσείων, Δημοτικοί φόροι πόλεων ανά διανυκτέρευση (ΡΩΜΗ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΜΙΛΑΝΟ ΒΕΝΕΤΙΑ) και είναι πληρωτέοι στα ξενοδοχεία απευθείας ανά άτομο και διανυκτέρευση). Οι Δημοτικοί φόροι είναι βασισμένοι σε σημερινές τιμές (15/04/21) και ενδέχεται να τροποποιηθούν χωρίς ειδοποίηση.
 • Επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις-δραστηριότητες.