en | gr
en | gr
14/07/2018 - 21/07/2018
από € 580 το άτομο

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑ – KYANH AKTH

ΒΟΡΕΙΑ ΙΤΑΛΙΑKYANH AKTH 9ded0288e863fbe79d863f606cb05c21_XL

Μιλάνο – Κόμο – Λουγκάνο ( Ελβετία) – Μονακό – Νίκαια – Σεν Πώλ ντε Βάνς
Κάννες – Εξ Εν Προβάνς – Μασσαλία – Ανκόνα

 

8 ημέρες από 14 έως 21 Ιουλίου 2018

1η μέρα 14 Ιουλίου 2018 : Καλαμάτα-Πάτρα ( 220 χλμ)

Συγκέντρωση των εκδρομέων μας πίσω από Notos Galleries στις 08:45 και άμεση αναχώρηση στις 09:00 για την Πάτρα. Άφιξη, στο λιμάνι της Πάτρας, αστυνομικός και τελωνιακός έλεγχος,  επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες του πλοίου. Απολάυστε τις ανέσεις του πλοίου και μια μίνι κρουαζιέρα στην Αδριατική θάλασσα. Διανυκτέρευση εν πλω.


2η μέρα 15 Ιουλίου 2018 : Ανκόνα – Μιλάνο(440 χλμ).

Άφιξη στο Ιταλικό λιμάνι της Ανκόνα το μεσημέρι περίπου και αναχώρηση για την οικονομική πρωτεύουσα της Βόρειας Ιταλίας , το Μιλάνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας , το βράδυ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.


3η μέρα 16 Ιουλίου 2018 :  Μιλάνο – Κόμο – Λουγκάνο – Μιλάνο (170  χλμ).

Πρωινό και θα ξεκινήσουμε την γνωριμία μας με την πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, θα θαυμάσουμε τον υπέροχο καθεδρικό ναό Ντουόμο, την στοά Βιτόριο Εμμανουέλε, το θέατρο της Σκάλας και το κάστρο Σφόρτσα Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Κόμο όπου θα πραγματοποιήσουμε προαιρετική κρουαζιέρα στην λίμνη του Κόμου. Επόμενος σταθμός μας για σήμερα το Λουγκάνο. Ο καθεδρικός ναός του Σαν Λορέντζο θεωρείται από τα ωραιότερα δημιουργήματα της Ιταλικής Αναγέννησης και η εκκλησία της Σάντα Μαρία Ντέλι Άντζολι με νωπογραφίες του Τεσέν είναι από τα αξιόλογα αξιοθέατα. Επιστροφή στο Μιλάνο , στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα 17 Ιουλίου 2018 : Μιλάνο – Μονακό – Εζ – Νίκαια ( 330 χλμ).

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Πριγκιπάτο του Μονακό, με το παλάτι των Μονεγάσκων, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Χρόνος ελεύθερος στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Τέλος, θα επισκεφθούμε τη διάσημη συνοικία της πόλης-κράτους, το Μόντε Κάρλο, με το διεθνώς γνωστό καζίνο. Τελευταία στάση στο μεσαιωνικό χωριό Εζ, όπου θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων. Στην συνέχεια μετάβαση στην κοσμοπολίτικη πόλη της Νίκαιας στην Κυανή Ακτή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα 18 Ιουλίου 2018 : Νίκαια  – Σαν Πωλ Ντε Βανς – Κάννες – Νίκαια  ( 90 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό μεσαιωνικό χωριό Σαν Πολ Ντε Βανς, που ενέπνευσε πλήθος ζωγράφων, συγγραφέων και ποιητών. Περιπλανηθείτε στα γραφικά καλντερίμια του, γεμάτα από μουσεία και γκαλερί και ανακαλύψτε τη γοητεία του. Αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη «βασίλισσα» της Κυανής Ακτής, τις Κάννες, με τη θρυλική Κραουαζέτ, την παραλιακή λεωφόρο με τους φοίνικες, τις πλαζ, τα ξενοδοχεία της Μπελ Επόκ, τις πανάκριβες μπουτίκ και το Μέγαρο του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στη Νίκαια. Διανυκτέρευση.

6η μέρα 19 Ιουλίου 2018 : Νίκαια – Εξ αν Προβάνς – Μασσαλία – Νίκαια  ( 410 χλμ)

Πρωινό και αναχώρηση για Μασσαλία με ενδιάμεση στάση και περιήγηση στην Εξ-αν-Προβάνς, την πόλη των καλλιτεχνών αλλά και των συντριβανιών! Η Μασσαλία, ευρωπαϊκή πολιτιστική πρωτεύουσα του 2013, διαθέτει την γοητεία των πόλεων, που δεν λησμονιούνται ποτέ. Είναι φημισμένο κέντρο τεχνών, πολιτισμού και μουσικής. Διαθέτει επίσης αναρίθμητες καφετέριες, σινεμά και εστιατόρια. Κυρίαρχη θέση στην πόλη κατέχει το κτίριο της Όπερας. Προσφέρει στους επισκέπτες της την αυθεντικότητα 26 αιώνων ιστορίας, την φιλικότητα των κατοίκων της, και τον πλούτο της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Μια βόλτα στο παλιό λιμάνι (Le Vieux Port) στο οποίο καταλήγει η διάσημη λεωφόρος Canebiere με τα πολυάριθμα εστιατόρια και τις καφετέριες, σίγουρα θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας! Επιστροφή στην Νίκαια νωρίς το απόγευμα. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

 

7η μέρα 20 Ιουλίου 2018 : Νίκαια – Ανκόνα ( 700 χλμ).

Πρόγευμα και αναχωρηση για την Ανκόνα απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο επιστροφής για την Πάτρα στις 18:30. Επιβίβαση στο πλοίο, διατυπώσεις και τακτοποίηση στις καμπίνες του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.


8η μέρα 21 Ιουλίου 2018 : Πάτρα – Καλαμάτα ( 220 χλμ).
Άφιξη στην Πάτρα και άμεση αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Νεάπολη γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο 580
Μονόκλινο δωμάτιο 750
Παιδιά από 4 έως 12 ετών μαζί με τους γονείς σε τρίκλινο 510 

Επιβάρυνση Δίκλινης Εξωτερικής Καμπίνας (Α2) € 85 κατ άτομο μετ’ επιστροφής.


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
*Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
*Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).
*Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 & 4 αστέρων ( 2 νύκτες σε 4* στο Μιλάνο, 3 νύκτες
  στην Νίκαια σε 3 αστέρων σε δίκλινα, τρίκλινα, μονόκλινα δωμάτια.
*Πρωινό καθημερινά (5 σύνολο).
*Πέντε (5,τα 3 σε εξωτερικό εστιατόριο στην Νίκαια) γεύματα στο σύνολο.
*Ξεναγήσεις,  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα
*Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.

*Έντυπα-χάρτες.

 


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :
Είσοδοι μουσείων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων, Δημοτικοί τουριστικοί φόροι πληρωτέοι στα ξενοδοχεία απευθείας ανά δωμάτιο, διασκεδάσεις, ποτά, φιλοδωρήματα και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

 

 

 

Σημείωση: Το πρόγραμμα πραγματοποιείται και αντίστροφα, χωρίς την παραμικρή παράλειψη.

 

Τα πλοία μας με την Minoan Lines  :
14 Ιουλίου Πάτρα – Ανκόνα πλοίο Cruise Olympia Αναχ.18:30  Άφιξη 14:30 (15-7-2018)

20 Ιουλίου Ανκόνα – Πάτρα πλοίο Cruise Olympia Αναχ.18:30  Άφιξη 16:30 (21-7-2018)