en | gr
en | gr
02/01/2024 - 07/01/2023
από 600€ το άτομο
με πούλμαν

Βουδαπέστη- Βιέννη 02/01 – 07/01/2024

DMOHA20161218003-2048x1365

1η μέρα : ΠΑΤΡΑ-ΙΣΘΜΟΣ-ΝΙΣ

Συγκέντρωση των εκδρομέων στον Ισθμό στις 08:00 π.μ. Επιβίβαση στο πούλμαν και άμεση αναχώρηση για την Νις μέσω Ισθμού, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό, ξεκούραση και καφέ. Άφιξη το βράδυ στην Νις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την Ουγγαρία και συγκεκριμένα την πρωτεύουσα, Βουδαπέστη. Άφιξη στην Βουδαπέστη. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Δείπνο, προαιρετική ομαδική κρουαζιέρα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ

Μετά το πρωινό μας, θα ξεναγηθούμε στη Βουδαπέστη. Θα επισκεφθούμε τη Βούδα για να δούμε το Ναό του Αγ. Ματίας, το λόφο του Γκέλλερτ και τους πύργους των Ψαράδων. Στην άλλη πλευρά του Δούναβη, στην Πέστη, θα δούμε την πλατεία των Ηρώων, τον Καθεδρικό Ναό και το επιβλητικό Κοινοβούλιο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στους εμπορικούς πεζόδρομους της Βουδαπέστης. τη λεωφόρο Ρακότσι και τον πεζόδρομο Βάτσι ή απολαύστε τον καφέ και το γλυκό σας στο NEW YORK CAFÉE ή σε κάποιο άλλο café της πόλης.Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα, απολαμβάνοντας τους ήχους των Ουγγρικών βιολιών. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ– ΒΙΕΝΝΗ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ.

Μετά το πρωινό μας, αναχωρούμε για την αριστοκρατική πρωτεύουσα της Αυστρίας, την Βιέννη, την πόλη της μουσικής και των Βαλς. θα έχουμε μια πανοραμική ξενάγηση της Βιέννης. Θα δούμε τα ανάκτορα του Σενμπρούν, την εκκλησία του Αγίου Καρόλου, την Όπερα, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ την Βουλή το Δημαρχείο, το ναό του Αγίου Στεφάνου, τα ανάκτορα Μπελβεντέρε κ.α. Ελεύθερος χρόνος για περιπάτους στους πεζόδρομους με τα ωραία καφέ και μπιστρό και στο εμπορικό κέντρο. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το Παρίσι της Ανατολής, την Βουδαπέστη. ου. Δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα : ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ– ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΙΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Εκεί θα ξεναγηθούμε πανοραμικά στο Βελιγράδι. Θα δούμε την πλατεία της Δημοκρατίας, την Όπερα, το Δημαρχείο, την Βουλή της Χώρας, τον Πύργο Νέμποσα, που φυλακίστηκε και πέθανε ο Ρήγας Φεραίος, το άγαλμα του Νικητή και το πολεμικό μουσείο. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Νις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα : ΝΙΣ– ΙΣΘΜΟΣ – ΠΑΤΡΑ.

Πρωινό και άμεση αναχώρηση για Ισθμό, μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη αργά το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες και σχέδια για νέους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Τιμή συμμετοχής : 

€ 600  το άτομο  σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 850 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 500  το παιδί από 4 – 10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν
  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Νίς
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4 αστέρων στην Βουδαπέστη
  • Ημιδιατροφή καθημερινά (πρωινό και δείπνο)
  • Οι περιηγήσεις-εκδρομές, που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ξεναγήσεις στην Βουδαπέστη, στην Βιέννη, στο Βελιγράδι με ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό
  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Έντυπα-χάρτες
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, συμμετοχή σε προαιρετικές δραστηριότητες- διασκεδάσεις, προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα.