en | gr
en | gr
22/12/2024 -
αεροπορικώς

Τελευταίες θέσεις για ταξίδια γιορτινά extra

elvetia

 

 

 

 

 

 

 

Γιορτές σαν παραμύθι – Ελβετία

Γκστάαντ, Σεν Μόριτζ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 30/12 & 02/01/24

Χειμερινό παραμύθι στην καρδιά της Ευρώπης!

Δεν είναι μόνο οι παλιές σοκολατοποιίες, τα ρολόγια, οι τράπεζες και τα πολυτελή καταστήματα. Σκαρφαλωμένη στις πλαγιές των Άλπεων, η Ελβετία με τις λίμνες, τα δάση, τα πολυτελή θέρετρα και τα υπέροχα, μεσαιωνικά χωριά μας καλούν να την ανακαλύψουμε –μέσα από το εξαιρετικό πρόγραμμα του Cosmorama- σε ένα ταξίδι που δίνει τον δικό του ορισμό στην έννοια «χειμερινή απόδραση στον απόλυτο παραμυθένιο προορισμό».

 extra giortines

Χριστουγεννιάτικο Benelux

Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/12

Στην τιμή περιλαμβάνεται η ολοήμερη εκδρομή στο Λουξεμβούργο! Μόνο στο Cosmorama!

Απολαυστικός γύρος στις τρεις μικρές γειτονικές χώρες με τον τεράστιο ευρωπαϊκό χαρακτήρα! Σπίτια που αναδύονται με χάρη μέσα από τα κανάλια, απέραντα λιβάδια, παλαιοί καθεδρικοί με καμπαναριά που χάνονται στα σύννεφα, δρόμοι που στεγάζουν μεγάλα μουσεία και μικρά vintage μαγαζιά, καφέ, μπυραρίες και υπέροχες γαστρονομικές γωνιές.
Το νεανικό Άμστερνταμ, οι αρχοντικές Βρυξέλλες, το παραμυθένιο Λουξεμβούργο σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες, σαν βγαλμένες από μεσαιωνικές ιστορίες πόλεις προσφέρουν την καλύτερη ευκαιρία απόδρασης σε ένα υποδειγματικής οργάνωσης ταξίδι που συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό και υψηλή αισθητική. 

ntoympai

Ντουμπάι

Άμπου Ντάμπι, Σαφάρι με Jeep 4X4

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 23/12 & 01/01/24

Περιλαμβάνονται πληρωμένες είσοδοι στο μοντέρνο μουσείο του Λούβρου, στο Dubai Aquarium & Underwater Zoo & στoν 124ο όροφο του Burj Khalifa. Το πιο πλούσιο πρόγραμμα στην ελληνική αγορά!

Ουρανοξύστες που αγγίζουν τον ουρανό, ξενοδοχεία υψηλής αισθητικής και πολυτέλειας, τεχνητά νησιά, αρχιτεκτονικά και κατασκευαστικό θαύματα και εμπορικά κέντρα για ατελείωτα ψώνια. Η απίστευτη εμπειρία της ερήμου με Jeep 4X4, το σαφάρι και η βόλτα με τις καμήλες θα σας μείνουν αξέχαστες. Το Ντουμπάι είναι αδιαμφισβήτητα η υπερσύγχρονη μητρόπολη της Ανατολής και το σταυροδρόμι των Ηπείρων, Ασίας, Ευρώπης και Αφρικής.

egypt

Αίγυπτος

Κάιρο-Αμπού Σιμπέλ-Κρουαζιέρα στο Νείλο (Χριστούγεννα)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22 & 29/12

Ταξίδι στη χώρα των Φαραώ με την υποογραφή Cosmorama. Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που ξεφεύγει από τα κλισέ ταξιδιωτικά προγράμματα!

Πυραμίδες που εμπνέουν το δέος, φαραώ που αναμετρήθηκαν με την αιωνιότητα, αινιγματικοί θεοί-κροκόδειλοι, δάση από μεγαλοπρεπείς κολόνες, αρχιτεκτονήματα απαράμιλλης ιδιοφυίας. Και μαζί με τα παραπάνω, μια πενθήμερη Κρουαζιέρα (με πλήρη διατροφή) σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο να διαπλέει τον Νείλο με πυξίδα τους αρχαιολογικούς θησαυρούς! Από την κοιλάδα των Βασιλέων και τον περίφημο Ναό του Αμπού Σιμπέλ, ως τις απογευματινές βόλτες με γραφικές φελούκες στο πανέμορφο Ασουάν, αλλά και την ξενάγηση στην ελληνιστική Αλεξάνδρεια, ανακαλύπτουμε τα μυστήρια της πανέμορφης χώρας σε ένα ταξίδι ζωής που εκτείνεται στα βάθη των αιώνων.