en | gr
en | gr
αεροπορικώς

Τελευταίες θέσεις για ταξίδια γιορτινά / update 12/12/2023

giortina taxidia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βαρσοβία, Κρακοβία

Άουσβιτς, Αλατωρυχεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 29/12

Πολωνία πολυτελείας σε ένα μεστό 5ήμερο ταξίδι!

Πανέμορφη Κρακοβία, αναγεννημένη Βαρσοβία
Σαν μέρη της διάσημης κινηματογραφικής τριλογίας του Κριστόφ Κισλόφσκι, η υπέροχα διατηρημένη, όσο και ανέγγιχτη από τον πόλεμο Κρακοβία και η αναγεννημένη μέσα από τις στάχτες της, Βαρσοβία, αναδεικνύουν τα πολλά πρόσωπα της χώρας. 

varsaw

Βαρσοβία, Κρακοβία

Άουσβιτς, Αλατωρυχεία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/12

Πολωνία πολυτελείας σε ένα μεστό 6ήμερο ταξίδι!

Με ένα μοναδικό κράμα αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής, οι πόλεις με την πλούσια εβραϊκή παράδοση, την παπική παρακαταθήκη και τα πρωτοποριακά ρεύματα σύγχρονης τέχνης μας καλούν να τις εξερευνήσουμε όπως μόνο στο Cosmorama ξέρουμε να κάνουμε. Ακολουθήστε μας λοιπόν σε αυτό το εξαιρετικό οδοιπορικό που συνδυάζει αστικές περιπλανήσεις, υπέροχα τοπία, ιστορικές μαρτυρίες και τα Νυχτερινά του Σοπέν.

munich

Μόναχο, Κάστρα Βαυαρίας, Νυρεμβέργη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 30, 31/12 & 02, 03/01/24

Ένα εξαιρετικά οργανωμένο ταξίδι στην παραμυθένια Βαυαρία!

Καταπράσινα δάση, μεσαιωνικά κάστρα, μπαρόκ εκκλησίες, γοτθικές πόλεις, ιστορικά μνημεία και λαϊκές παραδόσεις που φαίνεται να ξεπηδούν από τις σελίδες των παραμυθιών των αδερφών Γκριμ. Στο ταξίδι αυτό αναβιώνουμε την στιβαρή αισθητική των κλασικών παραμυθιών σε έναν προορισμό με διπλό χαρακτήρα. Γιατί αν η ιστορική Νυρεμβέργη, το γραφικό Ρότενμπουργκ και το επιβλητικό κάστρο Νοϊσβανστάιν μας προστάζουν να ενδώσουμε στα ανυπέρβλητα κάλλη του γερμανικού ρομαντισμού, το υπερσύγχρονο Μόναχο μας καλεί να χαρούμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές, τα λαχταριστά πρέτζελ και φυσικά, την βαυαρική μπύρα.

paris

Εορταστικό Παρίσι

Λούβρο, (Βερσαλλίες, Ντίσνεϋλαντ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/12 & 02/01/24

Paris, je t’ aime!

Αν δεν ήταν πόλη, θα ήταν έργο τέχνης. Ρομαντικό, ιστορικό, φιλότεχνο, γκουρμέ, κινηματογραφικό, ρετρό και συνάμα μοντέρνο, μα πάνω απ’ όλα, ζωντανό, το Παρίσι διατηρεί αναλλοίωτο τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του. Με τα μουσεία, τις πλατείες, τους κήπους, τα αρχοντικά, αλλά και τις μικρές γωνιές και τα στέκια που ύμνησαν οι μεγάλοι λογοτέχνες,

varsaw2

Εορταστικό Παρίσι

Λούβρο, (Βερσαλλίες, Ντίσνεϋλαντ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 02/01/24

Εξερεύνηση στην πόλη του ρομαντισμού και του φωτός 

Η Πόλη του Φωτός σάς συστήνεται μέσα από το εξαιρετικό πρόγραμμα που ετοιμάσαμε. Ελάτε να ανακαλύψουμε την πιο αβανγκάρντ πόλη της Ευρώπης σε ένα υπέροχο ταξίδι που θα ανανεώσει την πίστη σας για τον ρομαντισμό και την ομορφιά της ζωής!