en | gr
en | gr
27/10/2017 - 30/10/2017
από 545€ το άτομο

Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ 4 μέρες

pragaΠράγα – Κάρλοβυ Βάρυ

4 μέρες Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ σε ξενοδοχεία 4* με πλούσιο πρωινό μπουφέ καθημερινά. Τρία γεύματα συνολικά. Δύο γεύματα σε τοπικά εστιατόρια και ένα γεύμα κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας στο Μολδάβα.
 
Αναχώρηση: 27 Οκτωβρίου
 
Πρόγραμμα (4 μέρες)

Ημέρα 1 Πτήση για Πράγα – Ξενάγηση παλιάς πόλης
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη “Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων”, την Πράγα. Θα ακολουθήσει η πεζή ξενάγηση στην παλαιά πόλη της Πράγας (Stare Mesto ), η οποία θα μας μαγέψει με την ομορφιά την ατμόσφαιρα που αποπνέει και την απαράμιλλη αρχιτεκτονική της. Θα θαυμάσουμε το συγκρότημα κτιρίων που απαρτίζουν το παλιό Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι του 1400 με τους αποστόλους που εμφανίζονται στα μπλε παραθυράκια στο πάνω μέρος, τον ύψους 65 μ. Πύργο της Πυρίτιδας , την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, και την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου πάνω από τον Μολδάβα με τα 30 αγάλματα. Μετά το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο, θα μεταφερθούμε και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Το υπόλοιπο της μέρας είναι στη διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια της Πράγας και να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο από τα πανέμορφα καφέ της πόλης. Διανυκτέρευση. Αξίζει να επισκεφθείτε το Ομπέτσνι Ντουμ, με το χαρακτηριστικό του τρούλο, που χτίστηκε στις αρχές του 20ού αιώνα, όπου βρίσκεται και η μεγαλύτερη αίθουσα συναυλιών στην Πράγα, Σμετάνα Χολ.
Ημέρα 2 Ξενάγηση καστρούπολης & κρουαζιέρα στο Μολδάβα
  Μπουφέ πρωινό και στην σημερινή μας ξενάγηση της Καστρούπολης , θα θαυμάσουμε το εντυπωσιακό κάστρο Χρατσάνι, το ναό του Αγίου Βίτου και το Παλάτι , το χρυσό δρομάκι των αλχημιστών και το περίφημο Λορέττο. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει Κρουαζιέρα στον ποταμό Μολδάβα διάρκειας δύο ωρών με μπουφέ γεύμα όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις ομορφιές της Πράγας με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της μέρας είναι στη διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στα γραφικά σοκάκια της Πράγας και να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποιο από τα πανέμορφα καφέ της πόλης. Διανυκτέρευση . Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου, που στηρίζεται στην παντομίμα και τον εκπληκτικό συντονισμό των ηθοποιών του, που θα δείτε μόνο στην Πράγα. Εναλλακτικά , μπορείτε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα πολλά τζαζ κλαμπ ή μπιραρίες της πόλης.
Ημέρα 3 Πράγα – Κάρλοβυ Βάρυ
  Μπουφέ πρωινό και αναχωρούμε οδικώς για την πανέμορφη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ (110 χλμ.), πασίγνωστη σε όλον τον κόσμο για τα ιαματικά λουτρά και τις πηγές της. Στην ξενάγησή μας , θα εντυπωσιαστούμε από το πράσινο, τα γάργαρα νερά και τα υπέροχα κτίρια αναγεννησιακού στυλ. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη ρώσικη εκκλησία με τους χρυσούς τρούλους και το υπέροχο ξενοδοχείο Πουπ του 17ου αιώνα όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας. Μετά το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο, θα επιστρέψουμε στην Πράγα. Διανυκτέρευση. Για τους λάτρεις των αγορών , στα καταστήματα μπορείτε να βρείτε υπέροχα κρύσταλλα , θαυμάσιες πορσελάνες , λινά στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.
Ημέρα 4 Πράγα – Αθήνα
  Μπουφέ πρωινό και εφόσον η ώρα της πτήση σας το επιτρέπει, ελεύθερος χρόνος στην διάθεσή σας για τις τελευταίες βόλτες σας και αγορές στην Πράγα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας για την πτήση της επιστροφής.

Περισσότερες πληροφορίες

 

Τιμοκατάλογοι
Ξενοδοχείο: INTERCONTINENTAL PRAGUE

  27/10/2017 εώς 30/10/2017
Δίκλινο € 765.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 615.00
Μονόκλινο € 1080.00

Ξενοδοχείο: HOLIDAY INN CONGRESS CENTER PRAGUE

  27/10/2017 εώς 30/10/2017
Δίκλινο € 545.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 425.00
Μονόκλινο € 625.00

Ξενοδοχείο: AMARILIS HOTEL PRAGUE

  27/10/2017 εώς 30/10/2017
Δίκλινο € 585.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 445.00
Μονόκλινο € 690.00
Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΠΡΑΓΑ – ΑΘΗΝΑ με πτήσεις της AEGEAN AIRLINES
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία INTERCONTINENTAL 5*, AMARILIS PRAGUE 4*, HOLIDAY INN PRAGUE 4* ή παρόμοια
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.
  • Τρία ( 3 ) γεύματα συνολικά ( δύο γεύματα σε τοπικά εστιατόρια και ένα γεύμα κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας στο Μολδάβα.
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα.
  • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός.
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών.
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 150 €. Είσοδοι σε μουσεία, και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους. Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων / δείπνων. Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.