en | gr
en | gr
26/10/2016 - 30/10/2016
από 565€ το άτομο

28η Οκτωβρίου Βενετία – Μιλάνο 5 ημέρες

 

5 μέρες αεροπορικώς στη Βενετία – Ραβέννα – Πάντοβα – Βερόνα – Σιρμιονε – Μιλάνο. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά.

Αναχώρηση: 26 Οκτωβρίου

 
Πρόγραμμα

Ημέρα 1 Αθήνα – Βενετία
  Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την AEGEAN για τη Βενετία. Άφιξη, μεταφορά στο Τρονκέτο όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο όπου δούμε την ομώνυμη εκκλησία, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακής και την Γέφυρα των Στεναγμών. Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήριο κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος και μεταφορά- τακτοποίηση στο ξενοδοχείο APOGIA SIRIO VENICE 4* (www.apogia-hotel-venice.com) ή παρόμοιο.
Ημέρα 2 Βενετία – Ραβέννα – Πάντοβα
  Πρωινό και αναχώρηση για τη Ραβέννα. Ένα από τα πιο σημαντικά η Βασιλική του Αγ. Βιταλίου όπου θα επισκεφθούμε τους χώρους με τα περίφημα διατηρημένα βυζαντινά ψηφιδωτά. Συνεχίζουμε για το Μαυσωλείο της Γκάλα Πλακιντίας, όπου συναντάμε την τεχνοτροπία της Ανατολής και της Δύσης. Σύντομη βόλτα στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο. Επόμενη στάση η ιταλική φοιτητούπολη Πάντοβα, η αρχαιότερη πιθανόν πόλη της βόρειας Ιταλίας. Θα δούμε το φημισμένο πανεπιστήμιό της, την μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου με τους Βυζαντινούς τρούλους και τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο που θεωρείται από τους σημαντικότερους λατρευτικούς χώρους της Ιταλίας και τέλος την Prato della Valle, μια ελλειπτική πλατεία 88.000 τετραγωνικών μέτρων, η οποία θεωρείται η δεύτερη μεγαλύτερη της Ευρώπης.
Ημέρα 3 Βενετία
  Πρωινό και ήμερα ελεύθερη στη διάθεση σας στη μαγεία της Βενετίας για βόλτες στα αξιοθέατα της. Μπορείτε να κάνετε βόλτα με τη γονδολα στο Κανάλε Γκραντε, να περπατείστε στα εσωτερικά της δρομάκια με τα κανάλια,να επισκεφθείτε κάποιο από τα πολλά μουσεία και της πινακοθήκες που διαθέτει. Μη λησμονήσετε να πιείτε καφέ ή Μπελίνι, το εθνικό ποτό του Βένετο στο πασίγνωστο Φλοριάν στην πλατεία του Αγ. Μάρκου.
Ημέρα 4 Βενετία – Βερόνα – Σιρμιονε – Μιλάνο
  Πρωινό και αναχωρούμε για τη ρομαντική Βερόνα για να θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Στην συνέχεια αναχώρηση για το όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε, κτισμένο στο νότιο άκρο της λίμνης. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε το καπουτσίνο σας και συνεχίζουμε για τη πρωτεύουσα της Λομβαρδίας το Μιλάνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ARCIMBOLDI 4* (www. hotelarciboldi.it) στο Μιλάνο. Το βράδυ μεταφορά στο κέντρο της πόλης με το πούλμαν και τον αρχηγό μας (δώρο του γραφείου μας) για πρώτη γνωριμία με τη πόλη που μας φιλοξενεί.
Ημέρα 5 Μιλάνο ξενάγηση πόλης – Αθήνα
  Πρωινό και θα ξεκινήσουμε για την πανοραμική ξενάγηση της πόλης όπου θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό Ντουόμο, την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλλερία Βιτόριο Εμμανουέλε του Β’, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το μουσείο του. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μιλάνου για τη πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
 
Τιμή κατ’ άτομο:
Συνδυασμός Ξενοδοχείων
 
  26/10/2016 εώς 30/10/2016
Δίκλινο € 565.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 485.00
Μονόκλινο € 725.00
 
 
Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ / ΜΙΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ με AEGEAN
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Εκδρομές, περιηγήσεις & επισκέψεις ως περιγράφονται ανωτέρω
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150 με την AEGEAN. Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την AEGEAN. (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα), φόροι πόλεων, check points € 20 αχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ό,τι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.