en | gr
en | gr
30/12/2023 - 02/01/2024
από 500€ το άτομο
με πούλμαν

Πρωτοχρονιά στα Ιωάννινα 30/12 – 02/01/2024

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-1080x675

1η ημέρα : ΠΑΤΡΑ – ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

 

Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 08:45 π.μ. στο Ρίον, επιβίβαση στο πούλμαν  και άμεση αναχώρηση για τα Γιάννενα μέσω γέφυρας Ρίου-Αντίρριου με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Κατά την διαδρομή μας θα επισκεφθούμε το μοναδικό μουσείο (στην Ελλάδα) Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη, με θέματα κυρίως από την επανάσταση του 1821, επίσκεψη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Γιάννενα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

2η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ- ΜΕΤΣΟΒΟ- ΓΙΑΝΝΕΝΑ (ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA).

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε την λίμνη της Κυρά-Φροσύνης, το νησάκι, το σπίτι του Αλή-Πασά. Στο νησί βρίσκεται το σπίτι/μουσείο του Αλή Πασά, όπου θα δούμε τον οντά με τις τρύπες των πυροβόλων όπλων που σκότωσαν τον Αλή. Χρόνος για βόλτα στα γραφικά σοκάκια κ.α. θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Μέτσοβο. Εδώ μπορούμε να επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, την Πινακοθήκη του Ευάγγελου Αβέρωφ κ.α. Κατόπιν αναχώρηση για τα Γιάννενα, όπου Το βράδυ θα απολαύσουμε το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA στο ξενοδοχείο μας. διανυκτέρευση.

3η ημέρα : ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ (ΚΗΠΟΙ- Μ0Ν0ΔΕΝΔΡΙ) – ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μετά το πρωινό μας, θα αναχωρήσουμε για την γνήσια περιοχή της Ηπειρωτικής γης. Αρχίζει η ολοήμερη περιήγηση μας στα γραφικά Ζαγοροχώρια. Θα επισκεφθούμε τα γραφικά τοξοειδή γεφύρια του Κοκκόρη και το Καλογερικό με την μοναδική ομορφιά στους Κήπους ή Μπάγια Ζαγορίου. Μπάγια (σλάβικη λέξη) σημαίνει «λουτρό» και ανταποκρίνεται στο εντυπωσιακό περιβάλλον με τις οβίρες που δημιουργούν τα ποτάμια γύρω από το χωριό. Στην συνέχεια αναχωρούμε για το χωριό του Ζαγορίου, το γνωστό Μονοδένδρι. Εκεί θα δούμε από ψηλά το φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997) από την εκκλησία της Αγ. Παρασκευής. Περπατήστε στα πλακόστρωτα δρομάκια, για να δείτε τ΄ αρχοντικά, το βιωματικό σχολείο και τα παραδοσιακά ηπειρώτικα κτίρια. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΓΙΑΝΝΕΝΑ – ΠΑΤΡΑ.

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε τα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το ρολόι στην κεντρική πλατεία ,την ιππική σχολή του Αλή Πασά, το Τζαμί Ασλάν–σήμερα Εθνογραφικό μουσείο –τα μαγειρεία στη ακρόπολη του Ιτς Καλέ και το Βυζαντινό μουσείο. Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για την Πάτρα μέσω Γέφυρας Αντιρρίου-Ρίου με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα γεμάτοι νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες, αναμνήσεις, σχέδια για το μέλλον

Τιμή συμμετοχής:
€ 500 το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 675 το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 480 το άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο.
€ 270 παιδί από 4-10 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
ΔΩΡΕΑΝ το παιδί 0-4 ετών

Περιλαμβάνονται/Δεν Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GRAND SERAI 5* αστέρων στα Γιάννενα σε δίκλινα – τρίκλινα- μονόκλινα δωμάτια.
  • Πρωινό σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ (σύνολο 3).
  • Ημιδιατροφή καθημερινώς συμπεριλαμβανομένου το εορταστικό gala.
  • Εορταστικό cocktail
  • Το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA με ζωντανή μουσική και πανδαισία γεύσεων την 31–12–23.
  • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ο αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Διόδια γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου.
  • Έντυπα -χάρτες.
  • ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως ο φόρος διαμονής, είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ποτά, επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.α.