en | gr
en | gr
23/12/2023 - 26/12/2023
από 350€ το άτομο
με πούλμαν

Χριστούγεννα στην εορταστική Λάρισα 23/12 – 26/12

LARISA IMPERIAL Hotel 5*

Ελάτε να ξαναγίνουµε παιδιά στο οµορφότερο θεµατικό πάρκο της χώρας µας, στο Μύλο των Ξωτικών!
Το σπίτι του Άη-Βασίλη, το Παραμυθόσπιτο των Ξωτικών, το Εργοστάσιο Σοκολάτας, το Ταχυδρομείο των Ξωτικών, το Πηγάδι των Ευχών, το Χριστουγεννιάτικο Fun Park,το Πολικό Express,το Παγοδρόμιο των Ξωτικών, η Χριστουγεννιάτικη Αγορά και πολλές ακόμα δραστηριότητες δωρεάν ή σε προσιτές τιμές,μας περιμένουν για να γεμίσουν την ημέρα μας με Χριστουγεννιάτικη Μαγεία !
Απολαύστε τις γιορτινές ημέρες στο ξενοδοχείο Larisa Imperial 5*, το ξενοδοχείο-κόσμημα της Λάρισας! Δύο βήματα μόνο στο εσωτερικό του φτάνουν για να σας συναρπάσουν! 

larisa-christmas-768x512

1η ημέρα : ΙΣΘΜΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ.
 Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 09:00 π.μ. στον Ισθμό, επιβίβαση στο πούλμαν και  άμεση αναχώρηση για Λάρισα Ισθμού μ΄ ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στη Λάρισα, περιήγηση, στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος ν΄ απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου, δείπνο. Μετά το δείπνο προαιρετική επίσκεψη στο Αλκαζάρ στον εορταστικό χώρο «Η λίμνη των Χριστουγέννων στο πάρκο των ευχών», επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.
 
2η  ημέρα: ΛΑΡΙΣΑ–ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ–ΜΕΤΕΩΡΑ–ΤΡΙΚΑΛΑ- ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ-ΛΑΡΙΣΑ

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για την πόλη των Μετεώρων, την Καλαμπάκα. Στάση για καφέ και περιήγηση της πόλης. Κατόπιν θα επισκεφτούμε τα μοναστήρια Αγίου Στεφάνου, Βαρλαάμ, κ.α. Συνεχίζουμε για Τρίκαλα, όπου θα περιηγηθούμε στο κέντρο της πόλης και στο Ληθαίο ποταμό. Επίσης, θα επισκεφτούμε ΤΟ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ, που για 12η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, για να απολαύσουν οι επισκέπτες με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Κατόπιν επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προετοιμασία για το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA σε γιορτινό χρώμα. Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. Διαν/ση.
3η ημέρα: ΛΑΡΙΣΑ – Ι. Μ. ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΕΝ ΟΛΥΜΠΩ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ – ΛΑΡΙΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το γραφικό Λιτόχωρο. Πρώτη μας επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω. Στη Ιερά Μονή (Μετόχι) ο προσκυνητής μπορεί να επισκεφθεί το κειμηλιαρχείο – μουσείο, όπου εκτίθεται μεγάλη συλλογή ιερών κειμηλίων ιδιαίτερης ιστορικής και εκκλησιαστικής αξίας. Μετά την επίσκεψη μας θα αναχωρήσουμε για το γραφικό Λιτόχωρο. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση της πόλης, και φαγητό σε τοπική ταβέρνα. Την προτεινόμενη ώρα επιστροφή στη Λάρισα για περίπατο και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.
4η ημέρα : ΛΑΡΙΣΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΙΣΘΜΟΣ.

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την λίμνη Πλαστήρα, μία από τις ομορφότερες γωνιές του ορεινού όγκου των Αγράφων. Πρώτα θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Κορώνας (παλαιότερα ονομαζόταν μονή Κρυεράς Πηγής), χτισμένο σαν Κάστρο αγναντεύει όλο τον θεσσαλικό κάμπο. Συνεχίζουμε σε μία όμορφη διαδρομή στη λίμνη Πλαστήρα περνώντας από τα χωριά Λαμπερό, Μούχα και Καστάνια και θα καταλήξουμε στο φράγμα του Νικολάου Πλαστήρα ή Μέγδοβα (ομώνυμος ποταμός). Από εδώ θα θαυμάσουμε την θέα προς το μικρό νησάκι Νιάγκα και των γραφικών χωριών. Στην συνέχεια Κατόπιν θ΄ αφήσουμε την περίφημη λίμνη Πλαστήρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για να επιστρέψουμε στην Καρδίτσα για την περιήγηση μας και το φαγητό μας. Στην συνέχεια θ΄ αναχωρήσουμε για Ισθμό με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ γεμάτοι ταξιδιωτικές εμπειρίες σχεδιάζοντας νέα μελλοντικά ταξίδια στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
 

Τιμή συμμετοχής:
€ 350   το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 510   το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 310   το 3ο άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο σε αναδιπλούμενο κρεβάτι.
€ 180  το παιδί 7-12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΕΤΩΝ.

Δυνατότητα διαμονής σε Bungalows:
€ 330
  το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.
€ 470  το άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο.
€ 280  το 3ο άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο σε αναδιπλούμενο κρεβάτι.
€ 180  το παιδί 7-12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο μαζί με τους γονείς.
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΕΤΩΝ.

 

Περιλαμβάνονται

  • Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο, υπερυψωμένο πούλμαν.
  • Τρεις (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LARISA IMPERIAL 5* στη Λάρισα σε δίκλινα-τρίκλινα-μονόκλινα δωμάτια. 
  • Πρωινό σε πλούσιο αμερικάνικο μπουφέ (σύνολο 3).
  • Ημιδιατροφή καθημερινώς, συμπεριλαμβανομένου του Εορταστικό Gala.
  • Το ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ GALA με μουσική  και πανδαισία γεύσεων στις 24/12/2023 στις 31/12/2023.
  • Οι περιηγήσεις, που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Φ.Π.Α.
  • Ο αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
  • Έντυπα-χάρτες.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα, όπως είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους,
  • ο Φόρος Διαμονής € 4,00 ανά δωμάτιο/ανά βραδιά (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο)
  • Ποτά, επιπλέον φαγητά, συμμετοχή σε προαιρετικές διασκεδάσεις, αχθοφορικά και φιλοδωρήματα κ.α.