en | gr
en | gr
04/05/2016 - 08/05/2016
από 449€ το άτομο
αεροπορικώς

Βουδαπέστη & Παραδουνάβια Χωριά 5 ημέρες

5 ημέρες στη Βουδαπέστη – Παραδουνάβια Χωριά με διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5* με πρωινό.

Αναχώρηση (5ήμερο): 4 Μαίου

βουδαπεστη

Πρόγραμμα (5 μέρες)

Ημέρα 1 Αθήνα – Βουδαπέστη
  Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απ’ ευθείας πτήση για τη Βουδαπέστη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας που την αποκαλούν «μαργαριτάρι του Δούναβη», παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. Το υπόλοιπο της ημέρας στην διάθεσή σας για μια πρώτη περιπατητική γνωριμία με τη πόλη στο γειτονικό πεζόδρομο VΑCΙ με την έντονη εμπορική ατμόσφαιρα της αγοράς της καθώς και ένα καφέ με γλυκούς πειρασμούς στη πολυτελή σάλα του cafe ΖΕΡΜΠΩ. Διανυκτέρευση.
Ημέρα 2 Βουδαπέστη- Ξενάγηση πόλης-Προαιρετική Kρουαζιέρα στο Δούναβη
  Μπουφέ πρόγευμα και θα ακολουθήσει η ξενάγηση της πόλης που σίγουρα θα σας γοητεύσει. Ο επιβλητικός καθεδρικός ναός του Αγ. Ματία, η πλατεία Ηρώων, εξωτερικά το υπέροχο Κοινοβούλιο, ο λόφος Γκέλερτ με τη μοναδική θέα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί στον Πύργο των Ψαράδων σήμα κατατεθέν της πόλης, που αποτελείται από επτά πύργους πάνω στα μεσαιωνικά τείχη, από όπου προσφέρεται εκπληκτική θέα της τριγύρω περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μπορείτε προαιρετικά ( έξοδα ατομικά ) να απολαύσετε μια μίνι βραδινή κρουαζιέρα κατά μήκος του Δούναβη για να δείτε τη πόλη ζωγραφισμένη μέσα από τα καθαρά νερά του ποταμού και να θαυμάσετε φωταγωγημένη την Βουδαπέστη . Διανυκτέρευση.
Ημέρα 3 Βουδαπέστη- Ελεύθερη ημέρα ( Προαιρετική εκδρομή στη Βιέννη )
  Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη ημέρα στη διάθεσή σας. Μπουφέ πρωινό & χρόνος στη διάθεσή σας. Η Βουδαπέστη είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της. Περισσότερα από 30 Spa της πόλης σας δίνουν την ευκαιρία να γίνετε συμμέτοχοι στην αρχαία τελετουργία αυτών των ιαματικών νερών. Επισκεφθείτε όσο ο χρόνος σας το επιτρέπει το λαμπρό οικοδόμημα του Gellert ένα Art Nouneau κόσμημα του 1900 με πάνω από 18 θερμές πηγές και πισίνα που διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα αρχαία λουτρά του Caracalla. Επισκεφτείτε τα πολυκαταστήματα ή το γνωστό πλέον πεζόδρομο VACI όπου θα βρείτε κεντήματα, κρύσταλλα, πορσελάνες & δίσκους κλασικής μουσικής ή περιπλανηθείτε ανάμεσα στα κίτρινα, πορτοκαλί & πράσινα σπίτια της πόλης. Εναλλακτικά, ακολουθείστε (έξοδα ατομικά) εκδρομή στη Βιέννη με ξενάγηση της πόλης του Στράους και της μουσικής.
Ημέρα 4 Βουδαπέστη – Εκδρομή πλάι στο Δούναβη Σέντεντρε-Έστεργκομ-Βίσεγκραντ
  Μπουφέ πρόγευμα και την σημερινή ημέρα θα απολαύσουμε μια όμορφη εκδρομή κατά μήκος του Δούναβη. Επίσκεψη στο μπαρόκ χωριό του Αγίου Ανδρέα όπου θα δούμε το μουσείο της φημισμένης γλύπτριας Μάργκριτ Κόβατς και τη μικρή ορθόδοξη εκκλησία του χωριού. Θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια του χωριού των καλλιτεχνών και των καλών τεχνών όπως αποκαλούν τον Άγιο Ανδρέα. Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη για την παλαιά πρωτεύουσα του Ουγγρικού κράτους, το ≪ρωμαϊκό≫ Έστεργκομ, για να επισκεφθούμε τον μεγαλοπρεπή καθεδρικό ναό που είναι από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Επιστροφή στην Βουδαπέστη.
Ημέρα 5 Βουδαπέστη – Αθήνα
  Μπουφέ πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο για τις τελευταίες βόλτες σας και ψώνια στην πανέμορφη Βουδαπέστη. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης για την πάρουμε την πτήση της επιστροφής για την Αθήνα.
Ξενοδοχείο: INTERCONTINENTAL BUDAPEST

  04/05/2016 εώς 08/05/2016
Δίκλινο € 720.00
3ο άτομο € 720.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 420.00
Μονόκλινο € 1020.00

Ξενοδοχείο: MERCURE BUDA

  04/05/2016 εώς 08/05/2016
Δίκλινο € 449.00
3ο άτομο € 449.00
3ο άτομο
1-12 ετών
€ 330.00
Μονόκλινο € 559.00
 
Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΘΗΝΑ με πτήσεις AEGEAN AIRLINES
  • Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στα επιλεγμένα ξενοδοχεία INTERCONTINENTAL BUDAPEST 5* ή στο MERCURE BUDA 4* ή παρόμοιο.
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός στο τόπο του προορισμού
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης και Ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 150€ με AEGEAN, φόροι πόλεων, είσοδοι σε μουσεία και στους επισκεπτόμενους αρχαιολογικούς χώρους. Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.